A MİLLİ TAKIM ‘DA İTALYA HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2021 16:06
A MİLLİ TAKIM ‘DA İTALYA HAZIRLIĞI SÜRÜYOR
A Milli Takımı, İtalya ile 11 Haziran'da oynayacağı EURO 2020 açılış maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Hotel Klosterpforte'de konaklayan Ay-Yıldızlılar, bugünkü antrenmanını da buradaki sahada yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra kısa koşularla devam etti. Çalışmanın oyun bölümünde ise neşeli anlar yaşandı.

Hücum organizasyonuyla süren antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik varyasyonlar çalışıldı. Sağ üst arka adalesinde sertleşme bulunan Kenan Karaman ise, fizyoterapist eşliğinde yan sahada takımdan ayrı çalıştı.

 

///

İL TEMSİLCİSİNDEN FEDERASYONA ZİYARET

 

Gaziantep Badminton İl Temsilcisi Ziya Koyuncu Badminton Federasyonu Murat Özmekik’i ziyaret ederek ilimizdeki Badminton faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

Ziya Koyuncu, Gaziantep Badminton İl Temsilcisi ve Badminton Antrenörü olarak Türkiye Badminton Federasyon'u Başkanı Murat Özmekik’i ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gaziantep'te Badminton sporunu geliştirmek ve ileriye taşımak adına istişarelerde bulunduk. Gençlerimizi spora yöneltmek için projeler hazırladıklarını federasyon başkanımızın ilimize vermiş olduğu her türlü desteklerinden dolayı, şehrim, şahsım, ve sporcularımızın adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

///

YÜZMEDE ŞEHİTKAMİL’İN BAŞARISI

 

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, Türkiye Turkcell Yıldız Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçme Müsabakalarından 5 Türkiye 1.’liği, 2 Türkiye 2.’liği ve 1 Türkiye 3.’lüğü ile dönerek büyük bir başarıya daha imza attı. Yeşil-siyahlı kulaçlar, şampiyonada gösterdikleri performansla bir kez daha Türkiye’nin en iyileri arasına girmeyi başardılar.

 

Türkiye Yüzme Federasyonu 2021 planlı faaliyet programında yer alan Türkiye Turkcell Yıldız Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçme Müsabakaları, Edirne Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Farklı disiplinlerde sıkı bir mücadeleye sahne olan müsabakalara 10 sporcu ile katılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, toplamda 8 kez ödül kürsüsü mutluğu yaşadı.

Yeşil-siyahlı kulübün Avrupa Şampiyonu rekortmen sporcuları Beril Öztürk ve Kaan Kara, kurbağalama disiplininde performanslarıyla müsabakalara adeta damga vurdu. Büyük başarılara imza atan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı’nın diğer üyeleri Barış Şahin, Yusuf Balaban, M. Talha Eryılmaz, Toprakcan Şahin, Kaan Efe Kaya, Elif Yaren Konaç, Diclesu Sertpolat ve Büşra Balaban, Gaziantep ve Türk yüzme sporu adına bir kez daha büyük umut vadetti.

 

///

DERBİNİN GALİBİ POLİSGÜCÜ

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Süper Lig maçları Gaziantep’te organize edilen Açık Alan Erkekler Hokey turnuvasının üçüncü gününde Gaziantep derbisi oynandı. Gaziantep

Hokey tesislerinde süper ligin iki güçlü ekibinin karşı karşıya geldiği zorlu mücadeleden 2-1 galibiyet ile ayrılan taraf Gaziantep Polisgücü oldu.

 

Mücadeleye etkili başlayan Nizip Belediyesi, 7’inci dakikada Mehmet Ali Demirel’in golü ile öne geçti ve periyodu da üstün tamamlayan ekip oldu. İkinci çeyrekte dengeyi sağlayan Gaziantep Polisgücü, 27’inci dakikada Furkan Mehmet Özkılıç ile eşitliği sağlayarak devreyi 1 – 1 eşitlik ile tamamladı. Üçüncü çeyrek oldukça çekişmeli geçerken, Kırmızı – Beyazlı ekip Reza Norouzzadeh’ın penaltı korner vuruşuyla öne geçti. Son çeyrek karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen skor değişmeyince zorlu mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf Gaziantep Polisgücü oldu. Bu sonucun ardından Gaziantep Polisgücü üçüncü galibiyetini alarak 9 puanla zirvede ki yerini korudu. Nizip Belediyesi ise 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 3 puanda kaldı.

ZORLU ENGELİ GEÇTİK

Süper ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Nizip Belediyesi karşısında zorlu bir mücadeleye çıktıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, “Bir gün önce de yine iyi bir ekibe karşı oynadık ve takım dinlenme fırsatı bulamadan yine zorlu bir maça çıktı. Bu da ister istemez yorgunluğu arttırdı ve skor bulmakta zorlandık. Her şeye rağmen önemli bir galibiyet elde eden teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum” açıklamasını yaptı.

 

///

Gaziantep FK, 1 puanla ayrıldı

 

TFF U19 Gelişim liginde evinde Trabzon U19 takımını ağırlayan Gaziantep FK U19 takımı karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

Süper Lig U19 Gelişim liginde son haftalarda toparlanarak güzel bir futbol ortaya koyan Gaziantep FK, kendi evinde konuk ettiği Trabzonspor karşısında baskılı bir futbol ortaya koymasına rağmen bir türlü istediği galibiyet golünü bulamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.