A Milli Takımın nihai kadrosu açıklandı

SPOR Haber Girişi : 04 Haziran 2021 14:23
A Milli Takımın nihai kadrosu açıklandı
EURO 2020'de yer alacak olan A Milli Takımın 26 kişilik nihai kadrosu belli oldu.

 

A MİLLİ TAKIM, MOLDOVA İLE KARŞILAŞACAK

 

A Milli Takım, UEFA EURO2020 öncesinde gerçekleştirdiği hazırlıklar kapsamında üçüncü ve son hazırlık müsabakasına bugün Moldova karşısında çıkıyor.

 

 

KARŞILAŞMA TRT’DEN CANLI YAYINLANACA

 

Almanya'nın Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Sascha Stegemann yönetecek.

 

Yardımcılıklarını ise Marco Achmüller ve Dominik Schaal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Robert Schröder olacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

 

 

///

 

 

Gaziantep FK’da kongre tarihi belli oldu

 

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan pandemi kurallar neticesinde daha önce ertelenen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi yeniden belirlendi.

 

Kulübün Olağan Genel Kurulu, 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00’de Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerinde yapılması kararlaştırıldı.

 

Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 23 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00’de aynı adreste genel kurul gerçekleştirilecektir.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

 

///

 

Güray Vural ile yollar ayrıldı

 

Gaziantep FK, iki sezondur formayı başarıyla terleten milli futbolcu Güray Vural ile sözleşmenin sona ermiş olmasının ardından yeni sözleşme yapılmadı ve yollar ayrıldı.

 

Kulübe vermiş olduğu katkılarından dolayı Güray Vural’a en içten dileklerimizle teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz.

 

///

 

 

OĞUZ TONGSİR TSYD BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, haziran ayındaki genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

 

Oğuz Tongsir, “Başkanlığa bir kez daha aday olmaya karar verdim. Yönetimimiz döneminde sabah akşam çalıştık, TSYD'yi Türkiye'nin bir numaralı basın kuruluşu haline getirdik. Ancak projelerimiz henüz bitmedi. Sizden son kez bir 3 sene daha istiyor, desteğinizi bekliyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

 

 

///

 

 

Şehreküstüspor çalışmalara devam ediyor

 

Şehreküstüspor Kulübü, Altyapıda Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalara yasakların kalkması ile kayıtları yeniden başlatarak kaldığı yerden deneyimli antrenörler eşliğinde devam ediyor.

 

 

Gaziantep köklü kulüplerinden Şehreküstüspor altyapıda yasakların kalkması ile yeniden çalışmalara başladı. Bu hafta Cuma ve Cumartesi günü Akkent Parkı içerisinde bulunan halı sahada Antrenörler Mehmet Korkmaz ve Hakan Gezer nezaretinde çalışmalarına yeniden başlıyor. Hem çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları hem de geleceğin yetenekli futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.