AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ’DEN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Haziran 2024 08:05
AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ’DEN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI
Değerli Hemşehrilerim,Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan Kurban Bayramı'nı, kutlamanın hep birlikte heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar, milletimizin gönül köprülerini yeniden inşa ettiği, kucaklaştığı ve dargınlıkların son bulduğu özel zamanlardır. Bizler, köklerimizden aldığımız güçle bu bayramı da en güzel şekilde idrak etmek için bir araya geliyoruz. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyor, ihtiyaç sahiplerine el uzatarak onlarla birlikte olmanın huzurunu yaşıyoruz.

 

Bize sadece dini vecibelerimizi yerine getirme fırsatı sunmakla kalmayan, aynı zamanda sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeye vesile olan bu mübarek günlerde kalplerimizi samimiyetle dolduran sevgi ve muhabbeti hep birlikte paylaşmak istiyor; hep birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, sevgi ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği nice bayramlarda buluşmak dileğiyle…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.