AK PARTİ GAZİANTEP’TE GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SİYASET Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 15:28
AK PARTİ GAZİANTEP’TE GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Onat Kutlar Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına Karaaslan ile birlikte; AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, MKYK Üyesi Sait Kirazoğlu, AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı Ökkeş Eruslu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mehmet Eyup Özkeçeci, Mesut Bozatlı, Önceki Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan isimleri de katılım sağladı. 
Büyük bir coşkunun yaşandığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne katılımın da oldukça yoğun olduğu gözlendi. 

 

“BİZİM HEDEFİMİZ BELLİ; BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE”

 

 

Gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Gaziantep kadim bir şehirdir, medeniyetimizin bütün izlerini taşıyan bir şehirdir. Bu şehir insanıyla bereketli bir şehir… Gaziantep birdir ve beraberdir, en büyük alkışlarımız sizler için.  Tarih kokan Gaziantep, Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak bir şehir. Gücünü milletimizden alan hedeflerimizi milletimizin kurduğu AK Parti’miz, Türkiye Yüzyılı hedeflerini elini taşın altına koyan vefakâr teşkilat mensuplarımızın özverisiyle gerçekleştirecek. Sorumluluğumuz sadece kendimize karşı değil, sadece ülkemiz sınırlarına da karşı değil! Bugün konuşmalarımızın hepsinde bahsettiğimiz ama büyük acılar sessizdir diyerek ifade edemediğimiz büyük bir acı yaşanıyor Gazze’de! İnsanlığın gözü önünde… İnsanlığın vicdanı yok olurken, oradaki çocuklar sabaha uyanıp uyanamayacaklarını bilmez bir halde yaşarken, kendi çocuklarımızın güvenli bir dünyada yaşadığını nasıl iddia edebiliriz. Dolayısıyla bugün düne göre daha güçlü olmak, ecdadımızın bıraktığı mirasın bugünkü temsilcileri olarak o mirası geleceğe daha güçlü taşımak zorundayız. 23 yılda yüzyıllar boyunca yapılamayacakları yaptık. Kendimize haksızlık etmeyelim, çok büyük işler başardık, gün o büyük işlerin üzerine koyacak ilerleme günüdür. Yalnızca kendisi ile yarışan bir algı ile geleceğe yürümek zorundayız. Bizim hedefimiz belli; büyük ve güçlü Türkiye. İnsanlığa umut olan bir Türkiye” cümlelerini kullandı. 

 

“DAHA YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

 

 

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, “Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava ateşini Recep Tayyip Erdoğan bu partinin tabelasına astı. Gençler, bu kutlu bayrağı ve davayı sizler geleceğe taşıyacaksınız, hep beraber taşıyacağız. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyen dava arkadaşlarım, muhtar bile olamaz, bu dava yürümez diyenlerle vesayetçilerle görülecek bir hesabımız vardı, bu hesabı milletimizin desteğiyle beraber vesayetçilerle beraber çok güçlü bir mücadeleyle gerçekleştirdik. Çok önemli adımlar attık, işte muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan, vesayetçilerle mücadele ede ede, çok büyük zaferler kazandı. Daha yapılacak çok işimiz var. Bütün bu sorunları çözecek tek parti AK Parti’dir. Geleceğe emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. Gazze’de 40 binin üzerinde genç, çocuk, yaşlı hayatını kaybetti, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan dışında dünyadan ses çıkmıyor. Filistin bağımsız devleti Allah’ın izniyle kurulacak, bunu hep birlikte göreceğiz. İşte bu yüzden siyasi mücadelemiz çok anlamlı” ifadelerini kullandı. 

 

“DAIMA ÖN SAFLARDA YER ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

 

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “Geçtiğimiz Çarşamba günü partimizin kuruluş yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık. Orada bahsettiğim gibi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi kurarken, "Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz" dedi. Bizler bu cümleyi şiar edinerek çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Büyük ve güçlü AK Parti ailesi olarak bizler ilk sınavımızı 2002'de partimizin kuruluşundan 15 ay sonra girdiğimiz ilk genel seçimlerde tek başımıza iktidar olarak verdik. AK Parti olarak, milletimize hizmet etmek, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kutlu yolda, Gaziantep teşkilatı olarak daima ön saflarda yer almanın gururunu yaşıyoruz. AK Parti’nin başarısı, sizlerin azmi, kararlılığı ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da büyümekte. Gaziantep, hem ülkemizin kalkınmasında hem de partimizin gücünün perçinlenmesinde kilit bir rol oynamakta. Bugüne kadar Gaziantep’te elde ettiğimiz başarılar, birlik ve beraberlik içinde çalışmamızın, halkımızla kurduğumuz güçlü bağların bir sonucu. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz projeler ve yatırımlar, Gaziantep’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolundaki ilerleyişini hızlandırdı. Şehrimizde sağlık, eğitim, ulaşım ve tarım gibi birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımların meyvelerini topladığımızı görmek, bizlere daha da büyük hedefler için çalışma azmi vermekte” açıklamalarında bulundu. 

 

“DÜNYA BARIŞININ ANAHTARI TÜRKIYE YÜZYILI’DIR”

 

AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması, sadece şehrimiz için değil Türkiye ve tüm insanlık için de oldukça büyük bir önem arz ediyor. En başta da insanlığın kanayan yarası Gazze için’ diyen İl Başkanı Fedaioğlu, “Yüreğimiz Gazze ile birlikte atıyor Gazze ile birlikte sızlıyor. Gazze Şeridi'ni vurmaya devam eden işgalci İsrail ordusu, masum sivillerin kanını dökmeye devam ediyor. Müslümanlığın kalbinin attığı yer olan Kudüs'te terör estiren İsrail, islam aleminin vicdanını da derinden yaralıyor. Kudüs, Müslümanların istikbal ve istiklalidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Türkiye, Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarında her zaman yanlarında olmuştur. AK Parti olarak, kurulduğumuz günden bu yana Filistin davasına olan desteğimizi her platformda güçlü bir şekilde ifade ettik ve etmeye devam ediyoruz. Gazze’deki insanlık dramına karşı dünya sessiz kalsa da Türkiye ve AK Parti olarak bizler, sesimizi her zaman en yüksek perdeden duyurmaya, bu davada her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında durmaya devam edeceğiz. Gaziantep’ten Gazze’ye uzanan bu kardeşlik köprüsünün ilelebet süreceğine inanıyor ve herkesi bu davada bizlerle birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Kendimiz için ne istiyorsak tüm insanlık için de onu istiyoruz. Çünkü biz Türkiye’yiz. Çünkü biz insanlık ailesinin kadim mirasının günümüzdeki en güçlü temsilcisiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi dünya barışının anahtarı Türkiye Yüzyılı’dır” şeklinde konuştu. 

 

“RABBIM DAVAMIZI KUTLU, YOLUMUZU AÇIK EYLESIN”

 

 

AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı Ökkeş Eruslu, “Tek davamız, ecdadımıza uygun onların yolunda yeniden büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmektir. Rabbim davamızı kutlu, yolumuzu açık eylesin” dedi. 

 

“SESSİZLERİN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK” 

 

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “23 yıl önce hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Söz de karar da milletindir dedik, her şey Türkiye için, durmak yok AK Parti ile yola devam dedik. Yine bu yolda memleket için ilk günkü aşkla yürüyeceğiz. Bizler sessizlerin sesi olmak için yola çıktık” diye konuştu. 

 

“MILLETIMIZE HIZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

 

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kıymetli yol arkadaşlarımızla daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. 23 yıldır aynı aşk ve heyecanla ülkemize ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

 

“RABBIM BIRLIĞIMIZI DAIM EYLESIN”

 

 

Milletvekilleri adına söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci ise, “Bu davaya hizmet etmek bu davaya gönül vermek bir ayrıcalıktır. Bu birlik ve beraberlik, başımızda liderimiz Cumhurbaşkanımız olduğu sürece ilelebet payidar kalacaktır. Rabbim birliğimizi daim eylesin” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.