AK Parti Gaziantep'te peş peşe istifalar!

SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 21:30
AK Parti Gaziantep'te peş peşe istifalar!
AK Parti Gaziantep'te hareketli saatler yaşanıyor. Gaziantep'te 5 ilçe başkanı arka arkaya istifa etti.

 

Ak Parti'de 14 Mayıs Seçimleri öncesi teşkilatlarda yaşanan değişim, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi da yaşanmaya başlandı.  Değişim kararı sonrası AK Parti Gaziantep'te 5 ilçe başkanı görevinden istifa etti. 


İLÇE BAŞKANLARI NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kimi İlçe başkanları sağlık sorunları ve metal yorgunluk nedeniyle istifa ederken bazı ilçe başkanlarının da yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olması için istifa ettiği öğrenildi.


İLK DEĞİŞİM İL BAŞKANLIĞINDAN GELDİ! 

14 Mayıs Seçimleri öncesi Eyüp Özkeçeci'nin milletvekili adayı olması üzerine Ertuğrul Teymur il başkanlığına atandı. Seçimlerden sonra Teymur ile yerel seçimlere kadar devam etmesi bekleniyordu. . Sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Murat Çetin il başkanlığına getirildi. 


ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ!

 

Şahinbey ilçe başkanı Abdülkadir Sökücü görevinden istifa etti. Şahinbey ilçe başkanı Abdülkadir Sökücü açıklamasında: " Bugün itibariyle gururla yapmakta olduğum Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte görev  aldığım  hasbi dava arkadaşlarıma, mahalle temsilcilerimize, mahalle muhtarlarımıza, bölge  sorumlularımıza teşekkürlerimi sunarım.
Yeni görev  alacak arkadaşlarımıza başarılar  dilerim.
Her zaman sayın  Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin emrindeyim. " ifadelerini kullandı. 

 


NİZİP'TE UZUNASLAN DÖNEMİ SONA ERDİ!

 


AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan yayınladığı mesajla görevinden istifa ettiğini bildirdi. AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan açıklamasında:  "Saygıdeğer Hemşehrilerim,
Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.
Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.
AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla..." ifadelerini kullandı. 


İSLAHİYE'DEN DE İSTİFA HABERİ GELDİ!

 

AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığında Başkan Mehmet Arslan görevinden istifa etti. 

 

ARABAN İLÇE BAŞKANI'DA İSTİFA ETTİ!

 

Bir istifa haberi de AK Parti Araban'dan geldi. AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney'de görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

 

NURDAĞI'NDA DA DEĞİŞİM!

 

AK Parti Nurdağı İlçe Başkanı Ramazan Analık'ta görevinden istifa eden bir diğer isim oldu.