AK Parti İl Başkanı İstifa Etti

SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2024 04:46
AK Parti İl Başkanı İstifa Etti
AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin partisinin genel merkezinden "affını istediğini" açıklayarak istifa ettiğini duyurdu.

6 Şubat depremlerinde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin bir süre önce yeniden evlenmiş ve düzenlediği şatafatlı düğünle gündeme gelmişti. Kendisi hakkında "çirkin kampanya" yürütüldüğünü öne süren Çetin, AKP Genel Merkezi'nden "görevinden affını istediğini" açıkladı. 

 

 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Çetin "Kıymetli Gaziantepli hemşerilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim. Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’e ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

 

 

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza, destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailem ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.