ALG’DEN SERİYE DEVAM

SPOR Haber Girişi : 30 Mart 2022 19:07
ALG’DEN SERİYE DEVAM
Turkcell Kadınlar Süper Ligi karşılaşması erteleme maçında ALGSPOR Kulübü dün oynadığı Galatasaray Hepsiburada kadın futbol takımını deplasmanda 3-0 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadında oynanan karşılaşma boyunca müthiş bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ALGSPOR karşılaşmanın henüz başında kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. Buna rağmen 90 dakika boyunca sahanın tek hakimi olmayı başardı.

 

 

İlk yarının sonlarına doğru Mariem Houij, Kipoyi Monıque Ruth ile bulduğu goller ile ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya yine baskılı başlayan temsilcimiz karşılaşmanın sonlarına doğru Medine Erkan ile skoru belirleyen golü kaydetti. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.
B Grubundaki temsilcimiz ALG Spor, 41 puanla ilk sırada bulunuyor. Rakip fileleri 70 kez havalandıran ALG Spor, ligin en golcü ekibi konumunda. Hiç yenilgi almayan ve kalesinde henüz gol görmeyen tek takım da ALG Spor. Rakip fileleri 23 kez havalandıran ALG Spor'dan Mariem Houij, B Grubu'nda Gol Kraliçeliği sıralamasında ilk basamakta bulunuyor.
Goller: (Algspor)

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.