ALG SPOR FARKLI KAZANDI

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Aralık 2023 19:36
ALG SPOR FARKLI KAZANDI
Gaziantep Alg Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 15. haftasında evinde konuk ettiği lig lideri Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti ve şampiyonluk yarışında yeniden umutlarını yeşertti.

Ligde 6 maçlık galibiyet hasretine Fatih Vatanspor karşısında son veren Alg Spor, yeniden şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek adına Batur sahasında konuk ettiği lider Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti ve zirve için yeniden iddialı konuma geldi. 
Kendi evinde oynadığı maçta taraftar desteğini de arkasına alan sarı-grili takım güçlü rakibi karşısında farklı skorla kazanmayı başardı. 
İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Algspor’un golleri 57. dakikada Adrijana 70. dakikada Karyna ve 75’te Patricia ile durumu 3-0 yaparken, Galatasaray 82. dakikada tek golünü Elanur ile bulurken, sarı-grili takım uzatmanın 90+ 6. dakikasında Demba ile durumu 4-1 yaptı ve maçın sonucunu belirledi. Alg Spor, bu galibiyet ile puanını 27 yaptı ve 36 puanlı sarı-kırmızılı rakibi ile puan farkını 9’a indirdi. 

 


GÖZCÜ, “YARIŞA DEVAM EDİYORUZ”

 


Galatasaray karşısında alınan farklı galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşayan kulüp başkanı Ali Gözcü, “çok değerli ve önemli bir galibiyetti. Bu maçı kazanıp yeniden yarışa ortak olmak istiyorduk ve bunu başardık. Şampiyonluk yarışından kopmayacağız. Son ana kadar savaşacağız. Güçlü rakibimiz karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Taraftarlarımızı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu önemli ve kritik maçta bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah bu başarılı çıkışımızı devam ettirip hak ettiğimiz noktaya geleceğiz” diye konuştu