ALG SPOR, HİLMİ BUGÜNER İLE DEVAM DEDİ

SPOR Haber Girişi : 17 Mayıs 2024 13:18
ALG SPOR, HİLMİ BUGÜNER İLE DEVAM DEDİ
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2023-2024 sezonunun ardından hemen yeni sezon hazırlıklarına start veren Algspor’da ilk anlaşma teknik direktör Hilmi Bugüner ile yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ın şampiyonluğuyla tamamlanan ve takımın son 6 maçında göreve çıkan teknik direktör Hilmi Bugüner ile 2024-2025 sezonu için yeniden anlaşan Alg spor, başarılı teknik adam ile başkan Ali Gözcü önderliğinde sözleşme imzalandı. Geçen sezonu istediği yerde tamamlamayan ve önümüzdeki sezon teknik direktör Hilmi Bugüner’in raporu doğrultusunda yapacağı transferlerle güçlü bir kadro kurup yeniden şampiyonluğun iddialı ekibi olmak isteyen sarı-grili takım transferde de yeni imzaların geleceği duyuruldu. 

 

GÖZCÜ; HOCAMIZLA YOLA DEVAM EDİYORUZ

 

Algspor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Teknik Direktör Hilmi Bugüner ile yeni sezonda devam etme kararı aldıklarını ve sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Yönetim kurulumuzla yaptığımız istişare sonrası takımımızın son 6 maçında başarılı bir şekilde görev alan teknik direktörümüz Hilmi Bugüner ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağladık. Bu anlaşmanın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Geçen sezondan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki sezon yapacağımız iyi transferlerle birlikte Alg Spor yeniden şampiyonlukta söz sahibi olacağına inanıyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.”

 

BUGÜNER; ALG SPOR İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

 

Yeni sezon için Algspor ile yeniden anlaşan teknik direktör Hilmi Bugüner, mutlu olduğunu ve Algspor’un başarısı için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacağını belirterek, “ALG Spor Kadın Futbol Takımı, kurulduğu günden bu yana her zaman şampiyonluk yarışının içinde olmuştur. Süper Lig’de şampiyonlukları vardır. Önümüzdeki sezon, ligin son maçına kadar yarışın içinde olabilmek ve ALG  Spor Kulübü’nün tarihine bir şampiyonluk daha eklemek için başkanımız Ali Gözcü ve ALG Spor ailesinin içinde bulunan, takımın başarısı için emek veren, takımın menfaatlerini kendi menfaatlerinden önde tutan herkesle birlikte bu hedefe ulaşmak için yola çıktık.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.