Alg Spor, İstanbul’da kazandı 1-2

SPOR Haber Girişi : 05 Şubat 2024 16:19
Alg Spor, İstanbul’da kazandı 1-2
Turkcell Kadınlar Futbol 19. hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor, deplasmanda karşılaştığı Ataşehir Belediyespor’u 85. dakikada bulduğu gol ile 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

İstanbul Esat Paşa stadyumunda oynanan maçta Alg Spor, 15. dakikada Adrijana ile 1-0 öne geçerken çok iyi bir oyunla devreyi de bu sonuçla tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi Ataşehir Belediyespor beraberliği sağlarken maçın son anlarına doğru sarı-grili takım 85. dakikada Karol Carzodo ile durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol oymayınca Alg Spor, İstanbul deplasmanında 3 puanın sahibi olurken ligdeki puanını 37 yaptı ve 5. sıradaki yerini korudu. 

 

 

ALİ GÖZCÜ TEBRİK ETTİ

 

 

Ligde kalma savaşı veren Ataşehir Belediyespor karşısında hemde İstanbul deplasmanında alınan galibiyetin ardından başkan Ali Gözcü, takımı ve teknik ekibi tebrik etti. Ali Gözcü, “Kolay maç değildi. Rakibimiz oldukça kritik bölgede ve kendi evlerinde mutlak kazanmak için çıkmışlardı ama bizimde hedefimiz yeniden üst sıralara çıkmak ve çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm ekibi bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.