ALIN TERİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ

MEDYA Haber Girişi : 16 Eylül 2024 12:21
ALIN TERİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) Olağanüstü Genel Kurulu’nda işçilere verdiği desteği bir kez daha vurguladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz’ın işçilere yönelik sıcak mesajları ve güçlü desteği dikkat çekti.

 

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında; işçilerin sorunları, emek mücadelesi ve işçi örgütlülüğünün önemi bir kez daha gündeme taşındı. Başkan Umut Yılmaz, yaptığı konuşmada, işçilerin hakları ve örgütlenme özgürlüğü konusunda tavizsiz bir tutum sergileyeceğini vurguladı.

 

BELEDİYEDEN İÇERİ SOKMAYACAĞIM

 

“En devrimci duygularımla sizleri selamlıyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Umut Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Bizler, sosyal demokratız. Sermaye patronun varsa da işçinin, alın terinin önünde hiçbir güç yok. O sarı sendikacılar kim ise belediyeye, ‘Sokmayacağım.’ demiştim. Sokmayacağım arkadaşlar. İnadına, ‘İşçi.’ diyen sendikalar varken, ‘Padişahım çok yaşa.’ diyen sarı sendikaları, ben belediyeden içeri sokmayacağım.”

 

EMEK, EN YÜCE DEĞERDİR

 

İşçi haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda net bir duruş ortaya koyan Başkan Yılmaz, DİSK’e bağlı sendikaların hem geçmişte hem de bugün her zaman yanında olduklarını belirterek, “Biz, DİSK’in dününde de vardık, bugününde de varız, yarınında da Şahinbey’de, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte olacağız. Yerelden başlayan iktidar mücadelemize devam edeceğiz. İşçilerle dayanışma, belediye hizmetlerinde başarı için en önemli aşamadır. Emek, en yüce değerdir. Yaşasın emek mücadelesi, yaşasın işçilerin örgütlülüğü.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİ, HİÇBİR ZAMAN UTANDIRMAYACAĞIZ

 

Toplantıda DİSK Gaziantep Bölge Temsilcisi Ali Güdücü de bir konuşma yaparak, Başkan Umut Yılmaz’a teşekkür etti. Güdücü, “Sayın Başkan, söz veriyoruz! Gaziantep’i, Şehitkamil’i sizin yüzünüz gibi ışıl ışıl yapacağız. En güzel yolları biz yapacağız. En güzel parkları biz yapacağız. Sizi, hiçbir zaman utandırmayacağız. Ama hakkımızı istemeye geldiğimiz zaman da en iyi şekilde geleceğiz, isteyeceğiz. Bundan da bilginiz olsun Sayın Başkanım.” sözlerini kaydetti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.