Amerikan Hastanesinden Kızılelma Akıncılar Hilal Derneğine destek

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ekim 2023 18:30
Amerikan Hastanesinden Kızılelma Akıncılar Hilal Derneğine destek
Özel MMT Amerikan Hastanesi, Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği ile yaptığı protokolle dernek üyelerine genel tedavi, tetkik ve muayene hizmetlerini kapsayan sözleşme protokolü karşılıklı imzalandı.

İmzalanan protokol ile gazeteciler, Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği üyeleri kendilerine sağlanan avantajlardan faydalanabilecekler.

Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde gerçekleştirilen protokol imza programına Amerikan Hastanesi Genel Müdürü Doktor Vejdi Yıldız, Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği Genel Başkanı Yaşar Özkaraman, Genel Teşkilat Başkanı Akın Çalışıcı, Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Keş, Kaya Örs, Yılmaz Yaslı, Teşkilat Genel Başkan Danışmanı Filiz Aslan ve Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Tezeoğlu katıldılar.

 

YILDIZ “GURUR DUYARIZ”

 


Toplantıda konuşan Özel MMT Genel Müdürü Dr. Vejdi Yıldız, hizmetleri, doktor ve sağlık çalışanı kadrosuyla yalnızca Türkiye çapında değil dünyanın farklı coğrafyalarından ülkeler örnek gösterilen Amerikan Hastanesi olarak Türk kültürünün, gelenek ve göreneklerinin yeni nesillere aktarılması Türk milliyetçiliğinin temel taşlarından olan dernek üyelerine hizmet verecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

ÖZKARAMAN “TAKTİR EDİYORUZ”

 


Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği Genel Başkanı Yaşar Özkaraman ise MMT Özel Amerikan hastanelerinin proje ve çalışmalarını takdirle ve yakından takip ettiklerini söyledi. Özkaraman, dernek üyelerine sağlayacakları avantajlardan dolayı Amerikan Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

 

ÇALIŞICI “HİZMETLERDEN FAYDALANACAKLAR”

 


İmza töreninde konuşma yapan Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği Genel Teşkilat Başkanı Akın Çalışıcı, “yaptığımız indirim sayesinde dernek üyelerimiz Özel MMT Amerikan hastanesine gittiklerinde özel sağlık hizmetleri indiriminden faydalanmış olacaklar. Üyelerimiz adına çok teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum.