AHMET ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek kurucu başkan Ahmet Çelik ile devam dedi.

Divan başkanlığını TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu yaparken, üyelikleri ise Muharrem Türkoğlu ve Mehmet Kılınç yaptılar.

TÜFAD Gaziantep şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve tek liste ile yapılan Olağan Genel Kuruluna katılım yoğun oldu. Toplantının ardından bütün üyelere yemek ikramı yapıldı.

Kulüpler Birliği başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Çelik, toplantıdaki konuşmasında şunları söyledi, “Kulüpler birliği hepimizindir. Bu tarz toplantıları artırarak daha fazla bir araya gelmeliyiz. Bazı insanların ağzından bu adamların ne önünden gidilir, ne arkasından sözünü duydum ve bu söz beni çok rahatsız etti. Sizler bu adamlar değilsiniz. Sizler birer kulüp başkanısınız. Kulüplerimizin hepsi değerlidir. İhtiyaç olunduğu zaman değil, her zaman yanlarında olunmalıdır. Çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız. Olağan Genel Kurulumuza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi..

YÖNETİM KURULU ASİL

Ahmet Çelik, Ömer Alper Köroğlu, Ahmet Alkış, Mehmet Kılınç

Yusuf Ziya Özuçar, Ökkaş Yatmaz, Erdal Durmuş, Ömer Yılmaz, Bekir Kaya

YÖNETİM KURULU YEDEK

Reşat Şimşek, Ahmet Şahin, Ahmet Bozkurt, Eray Boyalan, Habib Kurtoğlu, Cengiz Karakaş, Sadullah Zaroğlu, Murat Özpalas, Bayram Deniz

DENETİM KURULU ASİL

Taner Günebakan, Erol Sevdim, Ahmet Yaylar

DENETİM KURULU YEDEK

Ali Tekin, Mehmet Fatih Akdağ, Ali Can Alpay


19.07.2022 11:15:57