BEŞİKTAŞ , ÖZE DÖNÜŞ İÇİN TARİHİ KAMPANYA BAŞLATTI

Geçtiğimiz Ekim ayında Olağanüstü Kongre’ye giden ve 34. Yönetim Kurulu’nu seçen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, içinde bulunduğu maddi zorlukları taraftarın ve Beşiktaş’a gönül verenlerin desteği ile aşmak için harekete geçti.

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK, öz değerlerine dönmek ve ekonomik bağımsızlığını kazanmak için dev bir bağış kampanyası başlattı. Bu yıl 117. yaşını kutlayan Beşiktaş JK’nın 34. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam seni” sloganı ile duyurulan kampanyanın startını Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısı ile verdi. Bütün Beşiktaşlılar’ı kulübe destek olmaya çağıran Çebi, Beşiktaş’ı şeffaf, hesap verir ve kurumsal bir yapıya kavuşturarak, geleceğini garanti altına almak için yola çıktıklarına işaret etti. “Bu kampanyada 10 lira veren de, fazlasını veren de Beşiktaş tarihinde yerini alacak” diyen Çebi, “Bağışların doğru yerlere harcandığının teminatı da garantörü de benim” diye konuştu.

“Bırakmam Seni” kampanyasının ilk bağışçısı, “BIRAKMAM” yazıp 1903’e mesaj gönderen Başkanımız Ahmet Nur Çebi oldu. Kamanyaya ilk iki saatte 30 bini aşkın kişi katılarak Beşiktaş’a destekte bulundu.

“Bırakmam Seni Kampanyası Kulübümüze Çok Faydalı Olacaktır”

Kampanyanın Beşiktaşımız’a çok fayda sağlayacağını ve kampanyadan elde edilecek her bir kuruşun yerinde kullanılacağını ifade eden Çebi, şu noktalara dikkat çekti:

“Bizim bir bir davamız var, o da bağımsızlık davasıdır”

“Beşiktaş’ın geleceğini taraftarlarımızla birlikte inşa edeceğiz”

Kampanyaya Katılım Nasıl Olacak?

Taraftarlar Bırakmam Seni kampanyasına;

Tarihi kampanyaya tarihi tanıtım filmi

Beşiktaş’a gönül veren ajansların desteği ile hazırlanan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının iletişim faaliyetleri kapsamında çekilen kampanya çıkış filmi, Beşiktaş’ın ilk futbol takımından 8 sporcusunun Çanakkale Harbi’nde şehit olmasını konu ediyor.

Şehit olan sporculardan, futbola ve edebiyata düşkün olan Kaptan Şair Kazım’ın cebinden çıkan bir kağıtta maaşını Beşiktaş’a bağışladığına ilişkin bir not bulunur. Spor yapmadığı zamanlarda şiir yazdığı için şair lakabıyla anılan Kaptan Kazım’ın, “Biz Onbir Arkadaşız, Lakin Arkamız Var” mısrası zamanla “Beşiktaş Marşı” olarak yıllarca taraftarın statlarda haykırdığı bir slogan oldu. 


12.06.2020 14:11:00