BULUT: "KENDİ HATALARIMIZLA MAĞLUP OLDUK"

Gaziantep FK”nın Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup olduğu müsabakanın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Erol Bulut, “1-0 öne geçtik. Ondan sonra maalesef kendi kalemize attığımız iki gol vardı. Birincisi çarptı ve Gomis’in önüne düştü, ikincisinde direkt kendi kalemize attık. Onların dışında rakibi eksik yakaladık. İkinci yarıda pozisyonlar yakaladık, iyi değerlendiremedik. Bunları gole çeviremedik. Onun arkasından gelen ikinci gol oldu. Günay’ın kurtardığı bir penaltı var. Böyle maçlarda rakibi eksik yakaladığınızda daha akıllı oynamak gerekiyor. Bugün bunu yapamadık. Maalesef sahadan mağlubiyetle ayrıldık”

 

Hakemin performansıyla ilgili gelen soruya yanıt veren Bulut, şunları söyledi: “Hakemle ilgili ne diyeyim? Bazı pozisyonlara herkesin aynı bakması lazım. Ben hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum, kötü bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Abdülkerim’e verilen kırmızı karttan dolayı mı hakemi kötü değerlendirmek istiyorsunuz? O zaman Kerem’in pozisyonu da var.”

 

Neden kaybettiklerinin analizini yapacaklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “Rakibin 10 kişi kalmış, soyunma odasına 1-1’lik bir skorla gittik. Geçişlerde rakibi eksik yakaladık, pozisyonları gole çeviremedik. Onun dönüşünde gol yedik. Orada daha akıllı olmamız gerekiyor, tecrübeli oyuncularımız var. Biz 5’e 3 çıkarken arkada eksik yakalandık ve gol yedik. Öyle bir duruma düşmemeliyiz. Daha akıllı hücuma çıkıp, daha kontrollü defans yapmalıyız. Sona doğru stoperlerimiz de hücuma çıkmaya başladı, o istek ve arzu vardı takımda” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

ÇELİK, DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

 

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve ASKF Başkan Adayı Ahmet Çelik, seçim sürecinde destek olan herkese teşekkür ederek, yeni seçilen yönetime ise başarı dileklerinde bulundu.

 

Ahmet Çelik, “yaptığı yazılı açıklamada değerli Gaziantep Spor Kamuoyu bilindiği üzere 04.09.2022 Pazar günü yapmış olduğumuz Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulunda Abdulkadir Gözegir ile gittiğimiz seçimi kaybettik. Yinede her şeye rağmen Gaziantep Amatörüne yeni bir heyecan ve renk kattığımızı düşünüyorum. Her ne kadar çirkin tasvip etmediğimiz olaylarla karşılaştıysak da biz edebimizi ve Gaziantep Amatörüne zarar gelmesin diye bazı olaylardan kaçındık ve seçim sürecindeki adaylık profilimizi hiç bozmadık. Ama buda gösterdi ki Gaziantep Askf’de seçim kararı almış bir aday yönetimi uykusundan uyarıp Gaziantep Amatör Kulüplerini hatırlayıp değer vermelerini ve onların birer seçmen olduklarını, saygı duyulacak değerli insanlar olduklarının hatırlanmasını sağladığımızı düşünüyorum. Bu vesileyle seçimi kazanan değerli kardeşim Abdulkadir Gözegir başkanımı ve Yönetim Kurulunu yürekten kutluyorum. Tabi bu iş seçim bitti diye her şeyin bitmediğini belirtmek isterim. Bu günden itibaren kulüplerimizde uygun görürse Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Birliğindeki Başkanlık görevimi devam ettirerek Abdulkadir Başkanla Gaziantep Askf'ye nasıl faydalı olabiliriz, nasıl katkı ve destek sunarız bunun çalışmalarının içersinde olacağız. Abdulkadir Gözegir başkanımızın yapacağı hizmetlere Kulüpler Birliği olarak bize ihtiyaç duyulduğu an kendisine her konuda destek vermeye ve beraber çalışmaya gayret göstereceğiz. Bu bağlamda seçim sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen bütün değerli kulüp başkanlaŕıma şükran ve saygılarımı sunarım.”

 

///

 

BAL'DA KURALAR ÇEKİLİYOR

 

2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 07 Eylül 2022 Çarşamba günü (Bugün) yapılıyor.

 

Altı ve daha fazla takımla temsil edilen Ankara, Bursa İstanbul, İzmir ve Kocaeli illeri takımlarının hangi gruplarda yer alacaklarının kurası kendi illerinde düzenlenen kura çekimleri ile belirlenmiştir. İstanbul 5 (beş), Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli takımları 2 (iki) ayrı grupta yer alacaklar.

 

01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının fikstür çekimi 07 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14.00'te Orhan Saka Amatörler Evi Poligon Mahallesi Poligon Caddesi Bina No. 2 İstinye-Sarıyer /İSTANBUL adresinde yapılacak olup, 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Ligi 14 grupta 196 takımın katılımıyla oynanacaktır.


07.09.2022 14:19:24