ÇELİK; BAŞKANIMIZIN YARDIMLARINI HEYECANLA BEKLİYORUZ

Gaziantep Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Çelik, 2024-2025 Futbol sezonu yakın bir zamanda başlayacağından dolayı kulüplerimize yapılacak olan nakdi yardımın bir an önce yapılarak kulüplerimizin maddi açıdan rahatlamasını, lige katılım başta olmak üzere diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için Bakanımız Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in yardımlarını heyecanla bekliyoruz” dedi.

 

 

Çelik, seçim öncesi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilimiz Bünyamin Bozgeyik Gaziantep’te faaliyet gösteren amatör kulüplerimize nakdi yardım sözü vermişlerdi. Bizlerde yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen çoğu kulüplerimiz maddi açıdan sıkıntıda olduğu için şuana kadar gerek lige katılım gerekse kulübün ihtiyaçlarını gideremediklerini gördük.

 

Bundan dolayı Büyükşehir Belediyesinin 75 bin Bakanlığımızın ise 25 bin tl yardımlarının biran önce yapılmasını değerli büyüklerimizden bekliyoruz. Bu yardımlar birçok kulübümüzü maddi açıdan rahatlatacak. Şimdiden bu büyük destek için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


01.10.2024 13:48:00