Djilobodji'den gol sözü

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübüne geçtiğimiz yıl transfer olan Senegalli stoper Papy Djilobodji, bu sezon henüz skor üretemediğini kaydederek, Kırmızı siyahlı taraftarlara gol sözü verdi.

Senegalli savunmacı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle  üzgün olduğunu  dile getirdi. Enkazdan sağ olarakurtulan depremzedelere acil şifalar dilediğini ifade etti.Cuma günü Beşiktaş'ı kendi evinde ağırlayacaklarını hatırlatan Djilobodji, "Bu maça iyi hazırlandık Umarım 3 puanı alan taraf biz oluruz dedi.

Açıklamasına şöyle devam eden Djilobodji Beşiktaş lige iyi başlayamadı ama daha sonra toparlandılar. Sonuçta Beşiktaş'ın gücü belli. Öte yandan ligdeki her maç zor. Tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte. Umarım bu maçta gülen taraf biz oluruz." bende bu sezon ilk golümü Beşikaşa'a karşı atarım diye konuştu.



Papy Djilobodji, geçen sezon takımına 6 gol 2 asistle destek verdiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben bir savunmacıyım. Önümüzde 30'dan fazla maç var. Şu ana kadar 7 maç oynadık ve ben henüz gol atamadım. Evet gol atmayı ben de çok istiyorum ve gol atacağım. Bunun için herkese söz veriyorum. Çünkü gol attıkça kendimi çok iyi hissediyorum.ifadelerini kullandı.

05.11.2020 12:48:00