ERDOĞAN GELİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayramın 2. günü Gaziantep’te olacak. Nurdağı’na gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaatı tamamlanan köy evlerinin hak sahiplerine teslim törenine katılacak.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli Asrın Felaketi’nin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde kalıcı konutların inşası sürüyor. 7 bin 87 konut ve köy evinin temelinin atıldığı Gaziantep’te, Ramazan Bayramı’nda yapımı tamamlana köy evlerinin teslimi yapılacak.

 



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ GAZİANTEP’TE OLACAK

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramının 2. Günü Gaziantep'e geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nurdağı'nda hem vatandaşlarla bayramlaşacak  hem de Nurdağı depremde yıkılan ve inşaatı tamamlanan köy evlerinin hak sahiplerine teslim törenine katılacak.

 



İLK KÖY EVLERİNİN TESLİMATINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ!

 


Bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 85 bini aşkın konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını, bunlardan 43 bininin temelinin atıldığını ifade ederek, "İnşallah yarın Malatya'da, depremden sonraki 66 gün içinde 100 bin konutun sözleşmesini yaparak inşa sürecini başlatmış, mayıs sonuna kadar bu sayıyı 319 bine tamamlamış olacağız. Ramazan Bayramı'nda ise Gaziantep Nurdağı ve Kahramanmaraş Türkoğlu'nda ilk köy evlerinin teslimatını gerçekleştireceğiz" dedi.


17.04.2023 11:46:33