GAZİANTEP FK’DA HEDEF 3 PUAN

Gaziantep FK, Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

 

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde kendi tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 19:00'de başlarken yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü.

 

Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde gruplar halinde yarı sahada çift kale maç gerçekleştirildi.

 

Antrenmanı Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyeleri de yerinde takip etti.

 

Kırmızı-siyahlı ekibi 11 Ağustos Perşembe günü gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

 

 

 

KENT KONSEYİ’NDEN ASKF’YA ZİYARET

 

 

Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu ve Şehitkamil Belediyespor, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Kent konseyi spor grubu başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, Ali Koç, Mehmet Açıkgöz, Şehitkamil Belediyesi Spor Müdürü Metin Alati ve Şehitkamil Belediye Spor Hocası Taner Özaykut Federasyonu ziyaret ettiler. ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Yönetim kurulu üyeleri Vakıf Demir, Erhan Deniz Güngen ve Mehmet Karabaş'ın hazır bulunduğu ziyarette kentimizde spor faaliyetleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

 

 

 

ALGSPOR’UN RİVA KAMPI SÜRÜYOR

 

 

Temsilcimiz ALGSPOR, UEFA Şampiyonlar ligi hazırlıklarını Riva Milli Takım tesislerinde sürdürüyor.

 

 

Teknik Direktör Hasan Vural yönetiminde yapılan çalışma ısınma koşusu ve açma germe çalışmaları ile başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile hazırlıklarını devam ettirdi. 18 Ağustos’ta Sırbistan’da Brann ile oynayacağı maça sıkı şekilde hazırlanıyor.

 

Buradaki hazırlıkların ardından takım maç için Sırbistan’a gidecek.

 

 

ANKSSPOR GAZİANTEPGÜCÜ OLDU

 

 

2021-2022 Futbol sezonunda BAL Liginde şehrimizi başarılı şekilde temsil ederek şampiyonluğu kıl payı elinden kaçıran Gaziantep Ankasspor, aldığı karar ile kulübün ismini

 

Gaziantepgücü olarak değiştirme kararı aldı.

 

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kulübümüz Olağanüstü Genel Kurul sonucunda isim, logo ve renk değişikliğine gitmiştir. Takımımızın ismi Gaziantepgücü Spor Kulübü” olarak değişmiştir. Takımımızın renkleri bu şehrin tarihi, kaderi ve elbette geleceği ile özdeşleşmiş "Kırmızı - Siyah ve Beyaz" olmuştur. İsim değişikliği Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanarak resmiyet kazanmıştır.

 

 

“KAMUOYUNUN BEKLENTİSİ BU YÖNDEYDİ”

 

Yönetim Kurulumuz, kulübümüzü Gaziantep halkına mal etmek için ve kamuoyunun beklentisini dikkate alarak isim değişikliğine gitmeyi uygun bulmuştur. Elde edilecek başarılarda Gaziantep’in adının ön planda olmasından büyük onur ve şeref duyulacaktır. Takımımız yeni sezonda “Gaziantepgücü Spor Kulübü” ismiyle mücadele edecektir. Fikstür çekimine yeni ismimizle katılacaktır. Camiamız ve kentimiz için hayırlı olsun.


11.08.2022 11:33:31