GAZİANTEP FK'YA TAZE KAN

Gaziantep FK’da önümüzdeki süreçte yönetim kadrosunda yer alacak olan iş insanı İskender Kaplan’ın kırmızı siyahlıların son iki sponsor hamlesinde başrolde yer aldığı öğrenildi.

Gaziantep FK’nın maddi olarak rahatlaması ve sportif başarıya yönelmesi adına elini taşın altına koyan ve daha henüz yolun başındayken büyük fedakarlıklar yapan İskender Kaplan’ın Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi’nin kırmızı siyahlılara sponsor olması adına ciddi çaba sarfettiği bildirildi.

 

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile yaptığı görüşmeler sonrasında Başkan Tahmazoğlu’nu Gaziantep FK’ya sponsor olması yönünde ikna ettiği öğrenilirken yine Gaziantep FK’nın bu sponsorluktan kasasına ciddi bir para girmesi adına da ikili ilişkilerini kullanarak önemli bir işin altına imza attığı öğrenildi.

 

Şahinbey Belediyesi’nin yanı sıra Şehitkamil Belediyesi’nin de Gaziantep FK’ya sponsorluğunda önemli rol aldığı öğrenilen İskender Kaplan’ın şahsi desteklerinin yanı sıra kendi iş çevresinide Gaziantep FK’ya zaman içerisinde sponsor ederek kulübe para kazandırmak ve mali açıdan rahatlamasını sağlamak adına projeleri olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. 


23.08.2024 12:08:58