GAZİANTEP OLİ MARKET MAYIS AYINA İNDİRİMLERLE GİRDİ! ET, SÜT VE BİR ÇOK ÜRÜNDE İNDİRİM VAR...

Gaziantep şehrinin yerel marketlerinden olan Oli Market, mayıs ayına girilmesi ile birlikte yeni indirimlerini duyurdu. Söz konusu indirimli fiyatların sanal mağazasında da geçerli olduğunu belirten Oli Market, tüketicilere seslendi.

Artan market ürünleri fiyatları her kesimden vatandaşın bütçesi üzerinde ciddi bir baskı oluşturmaya devam ederken zincir market sektöründe de rekabet ortamını kızıştırdı. Müşteri potansiyelini kaybetmek istemeyen birçok zincir market dönem dönem düzenledikleri indirim kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeye çalışırlarken yerel marketlerden de bu kapsamda önemli adımlar geldi.

 

 

Yerel market sektöründe yaşanan rekabetin de artması ile birlikte birçok market yönetimi özellikle temel gıda ürünlerinde fiyat değişikliğine gitmek durumunda kaldı. Bu noktada indirim çağrısında bulunan yerel marketlerden biri de Gaziantep Oli Market oldu. Bölge halkı tarafından sıklık ile tercih edilen marketlerin başında gelen Oli Market, mayıs ayına girilmesi ile birlikte birçok üründe fiyat değişikliğine gittiğini bildirdi. Market yönetimi hem fiziksel mağazalarında hem de sanal mağazasında geçerli olan indirimli ürün fiyatlarını bölge halkı ile paylaştı.

 

 


OLİ MARKET ET, TAVUK, BALIK FİYATLARI 1 MAYIS 2023

 


Oli Market tarafından yayınlanan fiyat listesine göre et, tavuk ve balık ürünleri için belirlenmiş olan avantajlı mayıs ayı fiyatları şu şekilde:

 

 

Gedik kalçalı but tabaklı: 58 TL


Gedik tavuk pirzola tabaklı: 87 TL


Kuzu gerdan kemikli: 220 TL


Kuzu özel et: 375 TL


Pınar çıtır balık 400 g: 158,90 TL


Kuzu pirzola kemikli: 260 TL


Kuzu yemeklik parça: 270 TL

 

 

 

OLİ MARKET MEYVE- SEBZE FİYATLARI 1 MAYIS 2023

 


Oli Market, mayıs ayına girilmesi ile birlikte güncellemiş olduğu meyve ve sebze fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

Biber Samandağı: 21,99 TL


Sivri biber: 13,50 TL


Domates: 14,99 TL


Kırmızı tatlı biber: 47,99 TL


Armut deveci: 26,99 TL


Elma Starking: 11,99 TL


Kabak: 15,99 TL


Patlıcan: 13,50 TL


Limon: 6,99 TL


01.05.2023 13:26:09