GAZİANTEPGÜCÜ SAHAYA İNDİ

Gaziantep’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Gaziantepgücü, 2022-2023 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

 

Son iki sezondur 3’üncü ligin kapısından dönen Kırmızı – Siyahlı ekip, yeni transferleri ile sahaya indi.

 

Teknik direktör Şevki Koç’un yardımcıları Onur Hüseyin Gedikkaya ve Onur Yiğit ile bu sezon da yoluna devam eden Gaziantepgücü, geçen sezon ki kadrosundan 7 futbolcu yer alırken, 13 oyuncuyu ise transfer etti.

 

 

KOÇ “BU ŞEHİR EN İYİSİNE LAYIK”

 

Geçen sezon finalde kaybettikleri şampiyonluğun hala üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Gaziantepgücü teknik direktörü Şevki Koç, “Maalesef futbolda böyle durumlar oluyor. Artık o defteri kapatıp kendimize yeni bir sayfa açmak zorundayız. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor ve siz değerli futbolcularınızla yine şampiyonluk peşinde koşan bir ekip olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

 

KALESPOR’DA BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

 

Kalespor Kulübü yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirleyerek Erhan Deniz Güngen ile devam kararı aldı.

 

 

Tek liste halinde gidilen seçimler sonucunda üyelerin oy birliği yeni yönetim kurulu göreve geldi. Kongre sonrası açıklama yapan başkanı Erhan Deniz Güngen, “Kale sporumuzu yeni yönetimimizle beraber plan ve projelerle daha da ileri taşıyacağız. Bu köklü kulübü Gaziantep’ in sporda markası olan ulu çınarımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Görev davetimi kabul eden beni kırmayan hepsi birbirinden değerli başarılı arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

 

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

Başkan Erhan Deniz Güngen, Onursal Başkan Mutlu Özpineci, Ökkeş Karayiğit Av.Serhat Kızılateş, İbrahim Engin Yeşilyurt, Ekrem Maviş, Av.Bahadır Özdağ

 

Ersin Diken, İbrahim Öztan, Mehmet Yüzgeç, Av.Mustafa Duran, İhsan Kürüm

 

Namık Mermer, Mehmet Kocalar, Harun Dinler, Dr.Uğur Otmanoğlu, Davut Kırmızıtaş

 

Halil Demirel, Av.Berkay Uçar, Dr.Öğretim Görevlisi Mehmet Murat Oktay Dr.Öğretim Görevlisi Serkan Usgu, Haşim Subaşı, Ejder Uzuntok, Bilal Bahçeci seçildiler.


12.08.2022 10:58:45