GENÇ HAKEMLERİ HEYECAN SARDI

Gaziantep’te son yıllarda amatör müsabakalarda başarılı maçlar yöneterek gözünü yeni sezonda bölgesel ve klasmana diken genç hakemlerimiz heyecanla aday olmayı yukarı çıkarak Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeyi bekliyorlar.

YETENEKLİ HAKEMLERİMİZİN SAYILARI ARTIYOR

2019-2020 Futbol sezonunda başarılı maçlar yöneterek bölgesel ve klasmana göz kırpan genç hakemlerimizden Fatih Budak, Oktay Sağlamcı, Ali Bilen, M. Latif Subaşı ve daha birçok genç hakemimiz aday gösterilmeyi bekliyor. 2020-2021 Futbol sezonu öncesi gözler İl Hakem Kurulunda hangi genç ve yetenekli hakemlerimizin aday gösterileceği merak ediliyor.

GURUR DUYDUK

Gaziantep’ten Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ömer Tevfik Özkoç,  Klasman hakemi Yakup Özkan, Klasman Hakemi Ali Yılmaz, Klasman Hakemi Abdullah Volkan Aydın, Klasman Hakemi Onur İçyer ve Bölgesel Hakemliğinde yüzümüzü güldüren birçok genç hakemlerimiz başarılı yönetimleri ile yüzümüzü güldürdü. Oysa geçmiş yıllarda Gaziantep’ten süper lige aday bir tane hakem çıkarmak bile çok zor iken 2019-2020 sezonu ile birlikte Gaziantep Hakemliği birden fazla klasman ve bölgesel hakemleriyle süper ligi zorladılar. Gaziantep’in bu başarısına Bölgesel Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Çetin, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz ve Dernek Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ve yönetiminin ortak akıl ile hareket etmesi hakemlerimizin yukarılara doğru yükselmesinde büyük etken oldu.


20.07.2020 14:49:00