Gülaçtı, Türkiye’de bir İlki gerçekleştiriyoruz.

Türkiye’de bir ilk olarak Temizlik sektöründe faaliyet gösteren imalat, tedarik, Satış, Hizmet ve Servis hizmetleri dahil Sektöre ait faaliyet gösteren tüm işletmeleri bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan kısa adı TESHİDER olan Tüm Temizlik Sektörleri ve Hizmetleri Derneği kuruluşunu tamamladı ve Cumartesi günü düzenleyeceği Basın toplantısıyla Kamuoyuna tanıtılacak.

 

Kurucu Başkanlığını Sektörün önemli isimlerinden Arena ve Sanat Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gülaçtı’nın yaptığı TESHİDER, Temizlik Sektörü adına önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyor

 

Gülaçtı, Türkiye’de bir İlki gerçekleştiriyoruz.

 

Tüm temizlik sektörlerini  bir çatı altında toplamak adına TESHİDER’i kurduklarını belirten TESHİDER Başkanı Osman Gülaçtı, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de temizlik sektörünün bir çatı altında olduğu bir sivil toplum kuruluşu yoktur bunu ilk biz gerçekleştiriyoruz.  Temizlik ürünleri imal eden ve satan, Temizlik makineleri imal eden ve satan, Servis hizmetleri veren, Sektörde  çalışan herkesin firma ve çalışanlar dahil  bir araya getirerek Temizlik Sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak, yararlı paylaşımlarda bulunmak üzere kurulmuş bir Dernektir. Temizlik Sektörü çok büyük bir hacime sahip bir sektördür. Bu Sektöre nasıl daha fazla katkılar sağlayabiliriz diye önemli çalışmalar yapacağız.” Dedi.

 

TESHİDER Cumartesi Kamuoyuna tanıtılıyor

 

TESHİDER Başkanı Osman Gülaçtı, hem Derneği hem de Kuruluş amacını Kamuoyu ile paylaşmak için Cumartesi günü NOVOTEL’de Saat 10.00’da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini belirterek tüm basın mensuplarının davetli olduğunu söyledi. Gülaçtı, Önümüzdeki günlerde de Yerel Yönetimler ve Oda’ları ziyaret ederek Derneği tanıtmak ve çalışmalar ile ilgili bilgi vermek adına önemli ziyaretler gerçekleştireceklerinin de altını çizdi.


15.10.2024 21:08:40