HAZIRLIKLAR YOĞUN TEMPODA SÜRÜYOR

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 17:00'de gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. 

Isınma ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar gerçekleştirildi. 

Takım14 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. 

 

/// 

SANKO OKULLARININ YÜZME BAŞARISI 

 

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Gaziantep’te düzenlenen “Küçükler Türkiye Şampiyonası”na okulumuz barajları geçen iki sporcuyla katıldı. 

 

Yarışmada, SANKO Okulları sporcularından Beril Tanrıtanır 200 metre “Sırtüstü Stilde” ilk sekizde yer alarak altın madalya kazanırken, Ali Emre Simitçi “Best Time” derecesi yaparak önemli bir başarı sağladı. 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. 

 

/// 

MEHMET KARADAĞ KALESPOR’DA 

 

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Kalespor Kulübü, Gaziantep Anadoluspor'un kalesini koruyan başarılı kaleciyle yeni sezon için anlaşma sağladı. 

 

İmza sonrası açıklama yapan Mehmet Karadağ, “İddialı ve hedefi olan geçmişi başarılarla dolu bir kulüp ile anlaştığım için mutluyum. Bundan sonraki tecrübe ve deneyimlerimi Kalespor için kullanacağım. Başarılı olacağımıza eminim” dedi. 

Başkan vekili Mehmet Ali Karacan da yaptığı açıklamada, “Yaptığımız plan doğrultusunda yetenekli ve kariyerli oyuncularla tek tek anlaşıyoruz. Mehmet Karadağ oldukça yetenekli ve deneyimli bir kaleci Kalespor’umuza çok faydası olacak” dedi.


13.07.2021 18:41:25