MİT'İN YENİ BAŞKANI İBRAHİM KALIN OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı’na İbrahim Kalın’ı atadı. Kalın, kararın ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam" dedi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmesinden sonra boşalan MİT Başkanlığı görevine İbrahim Kalın atandı.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır” denildi.

 

Kalın, kararın açıklanmasının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajda “Güzel ülkem için durmak yok, yola devam… Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.
 


06.06.2023 13:47:43