Panasonic, AVID 2021’de yeni PT-MZ880 LCD Lazer Projektör Serisini piyasaya sürüyor

Yeni seri, Kenar Kaynaştırma ve yeni sıfır ofset UST yakınlaştırma lensiyle uyumluluğu sayesinde kurumsal, eğitim ve müze ortamları için ideal.


Panasonic Görsel Sistem Çözümleri, bugün kurumsal, eğitim ve müze ortamları için özel olarak tasarlanan PT-MZ880 LCD Lazer Projektör Serisi'nin Mayıs 2021'den itibaren satışa sunulacağını duyurdu.
 

Almanya'nın Lindlar şehrinde düzenlenen AVID 2021 kapsamında görücüye çıkarılan yeni Solid Shine Serisi, PT-MZ770 serisinin bir güncellemesi olup, üstün görüntü kalitesi, kolay kurulum ve çevre dostu tasarım sunuyor. Bu seride yüksek parlaklık, canlı renk ve az bakım gerektiren kullanım özelliklerinin birbiriyle uyumlu bir şekilde kullanılabilmesi için geliştirilmiş Çoklu Lazer Sürücü Motoru'na sahip PT-MZ880 (8.000 lm), PT-MZ780 (7.000 lm) ve PT-MZ680 (6.000 lm) WUXGA modelleri bulunuyor.
 

Projektörün öne çıkan özelliklerinden biri olan yerleşik Kenar Kaynaştırma, birden çok ekran arasında kesintisiz görüntü sunuyor. Bu seri, 2021 yılının sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanan yeni Panasonic sıfır ofset Ultra Kısa İzdüşüm yakınlaştırma lensiyle uyumlu olması sayesinde projektörler, müze gibi ortamlarda nefes kesici izleme deneyimi sunmak için uygun hale geliyor.
 

Yeni seri hem çevre dostu hem de yüksek derecede güvenilir özellikleriyle dikkat çekiyor. Enerji tüketimi önceki modellere kıyasla yaklaşık yüzde 20 daha düşük. Yıkanabilir Eko Filtre ve yük devretme korumalı Çoklu Lazer Sürücü Motoru, bakım gerektirmeden tahmini 20.000 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Crestron Connected, Art-Net DMX ve PJLink uyumlu projektörler, 4K giriş kapasitesiyle entegre olmaya hazır ve gelecekteki ihtiyaçları da karşılayabilecek bir yapıya sahip.
 

Bu seri, cihaz yönetimini kolaylaştırmak ve sistem güvenilirliğini artırmak amacıyla opsiyonel Erken Uyarı özelliklerine sahip Panasonic Çoklu İzleme ve Kontrol Yazılımı'nı desteklemektedir. Smart Projector Control uygulaması, bekleme modunda Ekran Üzerinde Görüntü menüsünün ayarlanmasına ve uyumlu akıllı telefon ile tabletlerde sezgisel bir şekilde kontrol edilmesine olanak sağlıyor.
 

Panasonic Business Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa: “Çok çeşitli ortamlarda tek veya birden çok ekranlar arasında olağanüstü kaliteli görüntü sunan bu yeni çok yönlü projektör serisi ve UST Yakınlaştırma lensleri, kullanıcıların kullanım alanlarında yaratıcılıklarını son derece iyi kullanabilmesini sağlıyor.”




Panasonic hakkında

Panasonic Corporation, tüketici elektroniği, konut, otomotiv ve B2B işletmelerindeki müşteriler için çeşitli elektronik teknolojileri ve çözümleriyle bir dünya lideridir. 2018 yılında 100. kuruluş yıldönümünü kutlayan şirket, dünya çapında yaygınlaşarak 582 yan kuruluşu ve 87 bağlı şirketiyle dünya çapında faaliyet göstermektedir. Şirket 31 Mart 2019 tarihinde sona eren mali yıl için 62,5 milyar Euro değerinde net satış açıklamıştır. Bölgesel hatları boyunca inovasyonlarıyla yeni değerlerin peşinden gitme kararlılığına sahip olan Panasonic, müşterileri için daha iyi bir hayat ve daha iyi bir dünya yaratmak için teknolojiyi kullanmaktadır. Daha fazla bilgi için: http://www.panasonic.com/global.
 


Panasonic Görsel Sistem Çözümleri Hakkında

Panasonic Görsel Sistem Çözümleri, Panasonic System Communications Solutions Europe'un (PSCEU) bir İş Birimidir. Genel merkezi Wiesbaden'de (Almanya) bulunan Panasonic Görsel Sistem Çözümleri, yüksek kaliteli ekranların yanı sıra yüksek parlaklığa sahip ve güvenilir bir projektör serisi sunmaktadır. Tiyatrolardan üniversitelere, müzelerden alışveriş merkezlerine, canlı etkinliklerden kurumsal kurulumlara ve eğitime kadar geniş bir kapsama sahip olan projektörlerimizin ve profesyonel ekranlarımızın kullanımları ve bakımlarının kolay olmasının yanı sıra, bu ürünler kullanım ömürleri boyunca daha düşük maliyetle uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/panasonic-visual-system-solutions/about-visual-system-solutions

04.02.2021 13:27:00