TSYD GAZİANTEP ŞUBESİ RESMEN AÇILDI

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Gaziantep Şubesi 27.07. 2024 Gaziantep Valiliğine sunduğumuz tüm resmî evraklarla birlikte bugün resmen kuruldu.

TSYD Gaziantep Şube Başkanı Murat Atay Çok uzun yıllar temsilcilik olarak hizmet veren Gaziantep artık TSYD şubesi olarak kendi yerinde hizmet verecek dedi.

 

 

Artık Gaziantep’te çok güçlü, saygın ve etkili 60 yılı geçmiş tarihi ile TSYD var. Bu süreçte Gaziantep’in şube olması için bizlere büyük destek veren, ve arkamızda duran, Sn. Genel Başkanımız değerli büyüğümüz Oğuz TONGSİR beye, birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerine, genel kurul delegelerine, genel merkez çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

 

Hatırlanacağı üzere 26 Temmuz 2023 tarihinde TSYD genel kurulunda Gaziantep Şube Başkanlığı kurulma kararı da da onaylandı. TSYD Gaziantep Şubesi’nin kurulma kararı sn. Genel başkanımız Oğuz TONGSİR ve yönetim kurulu kararının onaylanmasının ardından bugünde Olağanüstü Genel Kurulda üyelerin onayına sunuldu. Genel Kurul üyeleri Gaziantep Şubesinin kurulması önergesine evet dedi.

 

Uzun yıllardır TSYD temsilciliği artık TSYD Gaziantep Şube Başkanlığı oldu. Hayırlı uğurlu olsun. TSYD Genel Başkanımız sayın Oğuz TONGSİR’in ev sahipliğinde, İstanbul ve Anadolu'nun dört bir yanından gelen TSYD üyesi arkadaşlarımızla olağanüstü genel kurulda biraraya geldik. Anadolu gazetecisine değer veren, kucaklayan, sahip çıkan, dinleyen, haklarını koruyan Sayın Genel Başkanımız Oğuz Tongsir ve yönetim kuruluna, ekibine, çalışma arkadaşlarına ve genel kurulun saygın üyelerine Gaziantep olarak teşekkürlerimizle. TSYD Gaziantep Şubesi camiamıza hayırlı olsun.


28.08.2024 14:39:26