ANADOLU AJANSINA SEÇİM TEPKİSİ! AA MÜDÜRÜ KİMDİR?

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Mayıs 2023 22:11
ANADOLU AJANSINA SEÇİM TEPKİSİ! AA MÜDÜRÜ KİMDİR?
Anadolu Ajansı tarafından verileri açıklanırken Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ismi İnternette En Çok Aranan İsimlerden Biri Haline geldi... Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz KİMDİR?

14 Mayıs seçimlerinin ardından seçim sonuçlarının Anadolu Ajanası tarafından açıklanmaya başlanmasının ardından Serdar Karagöz'ün hayatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

 

 

 

Serdar Karagöz Kimdir?

 

 

Serdar Karagöz, 25 Mayıs 1981’de, Sakarya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini  İstanbul'da tamamlayan Karagöz, üniversite lisans eğitimini İstanbul  Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde gerçekleştirdi. Karagöz, öğrencilik yıllarında üniversite bünyesinde Sosyal Bilimler kulübünü kurdu.

 

 

Serdar Karagöz Kariyeri

 

 


Serdar Karagöz Turkuvaz Medya Grubu’na Yönetici Adayı olarak Katıldı
Serdar Karagöz, çalışma hayatına, 2005’te, Avrupa Birliği fonları kapsamında çeşitli projelere danışmanlık ederek başladı. Pek çok AB projesinde proje yürütücüsü, genel sekreteri, yöneticisi olarak görev aldı. 2008’de Turkuvaz Medya Grubu’na Yönetici Adayı olarak katılan Karagöz, belirli zamanlarda grubun bütün departmanlarında Yönetici Adayı (MT) olarak görev aldı.

 

 

New York Times'ta Çalıştı

 

 

Karagöz 2010’da, ABD’de New School University’de Medya çalışmaları alanında yüksek lisans programına başladı. Eğitimini tamamladığında ise, New York Times gazetesinde Syndication Departmanı’nda iş hayatına ilk adımını atmıştır. 

 

 

Sabah Gazetesi'nde Köşe Yazarlığı Yaptı

 

 

2012-2014 yılları arasında A Haber Televizyonu Birleşmiş Milletler Diplomasi Muhabiri olarak görev alan Karagöz, Sabah Gazetesi’nde de ABD gündemini ele alan yazılar yazdı.

 


2021'de Anadolu Ajansı Müdürü Oldu

 

Serdar Karagöz 7 Nisan 2021 itibarıyla Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevine getirildi.