ARENA TEMİZLİK’TEN MALZEME DESTEĞİ

SPOR Haber Girişi : 30 Mart 2022 19:05
ARENA TEMİZLİK’TEN MALZEME DESTEĞİ
Arena Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gülaçtı yaptığı açıklamada, “bizim geleceğimiz olan gençlerimize bu güne kadar hep destek olduklarını bundan sonrada sosyal sorumluluk projelerine desteğimiz sürecektir” diye konuştu.


Osman Gülaçtı, “Arena Temizlik Şirketi olarak sosyal sorumluluk projeleri ile engelli kardeşlerimize, gençlerimize, desteklerini esirgemeden son dönemde sponsor olduğu son Başbakan’ımızın isminin verildiği Binali Yıldırım Ortaokulu, bayan hentbol takımı 25-27 Mart 2022 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Hentbol Küçükler Grup Müsabakalarında, oynadığı bütün maçları kazanarak, 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir, Bolu, Samsun ve Tunceli illerinde oynanacak olan Türkiye Küçükler Hentbol Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Gazi Şehrimizi temsilen bu başarıya imza atan takıma özveri ile destek veren Binali Yıldırım Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Ömer Boz ve Anıl Can Koç'a emeklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunar, hentbol takımına yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.