BAKAN TUNÇ DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

TÜRKİYE Haber Girişi : 12 Eylül 2024 09:48
BAKAN TUNÇ DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır'a gitti.

Bakanlar Narin Güran'ın mezarını ziyaret etti. Bakanlar Diyarbakır Valiliği ziyaretinin ardından ortak basın açıklamasında konuştu. Daha sonra ortak basın açıklaması yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Canilerin en ağır cezayı almaları için soruşturmanın takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır’da. Kentte temaslarda bulunan heyet Narin’in kabrini ziyaret etti. Bakanlar Narin'in mezarına çiçekler bıraktı.

 

BAKAN TUNÇ: CANİLERİN EN AĞIR CEZAYI ALMALARI İÇİN SORUŞTURMANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

Narin Güran’ın kabir ziyaretinin ardından Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret eden 3 bakan ortak basın açıklamasında bulundu. Burada bir konuşma yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Canilerin en ağır cezayı almaları için soruşturmanın takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.