BAKBAK: AK PARTİ UMUDUN, GELECEĞİN VE İCRAATİN ADIDIR

SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 14:23
BAKBAK: AK PARTİ UMUDUN, GELECEĞİN VE İCRAATİN ADIDIR

Coşkuluyuz, heyecanlıyız; milletin bağrından çıkan ve gücünü gönüllere kurduğu bağdan alan kutlu davamız, AK sevdamız 23 yaşında… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’mizin 23. yılını kutluyor, millete hizmet yolculuğunda nice yıllar diliyorum. 

 

14 Ağustos 2001'de başlayan bu kutlu yolculukta, milletimize hizmet etme aşkıyla dolu bir hareketin parçası olarak Türkiye'yi her alanda ileriye taşımanın onurunu yaşıyoruz.
Attığımız her adımda sığındığımız tek limanımız millet iradesi olmuştur. 

 

Umudun, geleceğin ve icraatin adıdır AK Parti… Milletimizden aldığımız güç ve destek ile kurulduğu günden bu yana milletimizin refahını, huzurunu ve güvenliğini önceleyen politikalarla Türkiye'yi güçlendirmeye odaklanmıştır. 

 

Bu doğrultuda 23 yılda adalet, kalkınma, demokrasi ve özgürlük gibi temel değerlerimize sıkı sıkıya sarılarak, ülkemizin her bir köşesinde büyük hizmetler gerçekleştirdik. 
Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, ekonomiden dış politikaya kadar birçok alanda prestij projelerle Türkiye'yi daha güçlü ve daha müreffeh bir geleceğe taşıma kararlılığımız tamdır.

 

Gaziantep'in Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki  temsilcisi olarak hemşehrilerimizin de desteği ve duasıyla bu büyük davaya olan inancımızı ve azmimizi her geçen gün daha da pekiştiriyoruz. 

 

Gaziantep'in kalkınması için üreten, elini taşın altına koyan hemşehrilerimizin gösterdiği özverili çalışmalar, AK Parti'nin güçlü ve vizyoner liderliği ile birleşerek daha güzel yarınlar inşa etmemize vesile olmaktadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti'mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, milletimizle kenetlenerek, aynı kararlılıkla Büyük ve Güçlü Türkiye idealimize ulaşmayı temenni ediyorum.