''Beni Türk hekimlerine emanet edin.''

Haber Girişi : 17 Mart 2021 14:15
''Beni Türk hekimlerine emanet edin.''

Bu Haftaki konumuz 14 mart Tıp Bayramı


''Beni Türk hekimlerine emanet edin.''
(Mustafa Kemal Atatürk) 14 martTıp Bayramımız Kutlu Olsun


Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.

Yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve eksiksiz yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım. 

Şehitkamil Belediyesi öksüz kaldı. Kaybettigimiz Oktay
Başkanımızın ardından Mehmet Hayri Özkeçeci Başkanımız da koronaya yenik düşerek tedavi
gördüğü hastanede malesef hayatını kaybetti Gazişehir ve Şehitkamil sevilen
ismi Hayri abisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı Mehmet Hayri Özkeçeci Başkana bende rahmet diliyor. Acılı ailesine ve GaziŞehrimize baş sağlığı diliyorum.
Etiketler : Tıp Bayramı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.