BESNİ AKINSPOR İKİNCİ YARIYA HAZIR

SPOR Haber Girişi : 02 Şubat 2022 15:35
BESNİ AKINSPOR İKİNCİ YARIYA HAZIR
Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 1. Grupta yer alan Besni Akınspor ligin ikinci yarısı için Teknik Direktör İmam Ali Göz nezaretinde hazırlıklarına devam ederek ikinci yarıya hazır olduğunu gösterdi.

Besni Akın Spor Teknik Direktörü İmam Ali Göz yaptığı açıklamada, “1970 yılında Gaziantep’te doğdum. Çocukluk yıllarımdan bu yana futbol ile uğraşmaktayım. Gaziantep’te 20 sene profesyonel top oynadım. Gaziantepspor’un alt yapısında yetiştim. 20 yıllık futbol oyunculuğundan sonra 20 yıldır da antrenörlük yapmaktayım. Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep FK futbol kulüplerinde görev aldım. Çalıştırdığımız futbolcuların bir çoğu şuan çeşitli liglerde futbol oynuyor.

Besni’ye ligin ilk yarısının bitmesine 2 hafta kala geldim. Şu an itibari ile ligde istediğimiz sıralamada değiliz. Sıralamayı iyi notaya getirmek için geldik. Ara dönemde yeni sporcular takviye ettik, bazı sporcularımız ile yollarımızı ayırdık. Bu sene hedefimiz takımı üst sıralarda ligde bırakıp gelecek sene şampiyon takım ortaya çıkartmak. İlk yarı istediğimizi alamadık geldiğimde ilk oynadığımız takım lider idi ama ikinci takımı yenebilecekken berabere kaldık.

Benim sürecim bundan sonraki süreçtir. Önceki takımı ben kurmamıştım ama ikinci yarı oynayacak takımı ben kurdum. Bundan sonra sürecin günahı da sevabı da bana aittir. Ben hırslıyım. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda hep başarılı oldum. Türkiye şampiyonluklarım var. Ben burada takıma güveniyorum takımı bu sene ligde tutmak ilk hedefim. Bal ligi biraz değişik bir lig biz İmamağaspor’un üstünde ligi bitireceğiz. Takımımızı gelecek yıl şampiyon takım yapacağız.

Aşırı kar yağışlarına rağmen çalışmalarımıza ara vermedik. Çalışmalarımıza Gençlik Spor Merkezinin kapalı spor salonunda devam ettik. Biz hava şartları ne olursa olsun antrenmanlarımıza ara vermeyeceğiz. İkinci yarıya hazırız diyebilirim” dedi.