CHP BAĞLAR İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ANKARA’YA TARİHİ ÇIKARMA

SİYASET Haber Girişi : 25 Ocak 2024 11:45
CHP BAĞLAR İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ANKARA’YA TARİHİ ÇIKARMA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir liderliğindeki heyet, Ankara'da bir dizi stratejik görüşmeler gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile yapılan toplantıda ele alındı.


HEYETİN ÖNEMLİ İSİMLERİ
 

 

Bu tarihi ziyarete, Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir’in yanı sıra, önceki dönem Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz ve şu anki ilçe başkan yardımcıları; Alaaddin Erişen, Murat Ekin, Çiğdem Kurt, Sedat Ülgen, Veysi Yavuz Kılıç, Hüseyin Yıldız Öz, Murat Özer, Turgay Kaya, CHP Bağlar Kadın Kolları Başkanı Pınar Dünderer ve Bağlar Engelliler Komisyon Başkanı Özgür Yalçın da katıldı. Bu geniş temsil, Bağlar ilçesinin Ankara'daki güçlü sesini ve birliğini temsil etti.
 

 

GÜÇ BİRLİĞİ İLE YEREL SEÇİM STRATEJİLERİ
 

 

Toplantıda, Erdil Baydemir ve heyeti, CHP'nin Diyarbakır'da halkla iç içe olma, yerel sorunlara duyarlılık gösterme ve çözüm odaklı politikalar izleme taahhüdünü vurguladı. "Partimizin ve genel başkanımızın liderliğinde, Diyarbakır'ımız için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın yanında olarak, yerel seçimlerde en iyi sonuçları almak için var gücümüzle mücadele edeceğiz," dedi Baydemir.
 

 

ANKARA'DAN DİYARBAKIR'A MESAJLAR
 

 

Genel Başkan Özgür Özel, Bağlar ilçe örgütünün çalışmalarını takdirle karşıladı ve Diyarbakır'a yönelik destek mesajları verdi. Özel, "Diyarbakır'ın güçlü ve dinamik yapısını en iyi şekilde kullanarak, kenti geliştirecek ve halkımızın yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçireceğiz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Diyarbakır ziyareti için yapılan daveti memnuniyetle kabul ederek, yerel seçimler öncesinde şehri ziyaret etme arzusunu dile getirdi.
 

 

BİRLİK, BERABERLİK VE DEĞİŞİM MESAJI
 

 

Erdil Baydemir ve heyetinin Ankara ziyareti, Diyarbakır'ın talep ve ihtiyaçlarını ulusal düzeyde gündeme taşıma ve yerel seçimlerde güçlü bir sonuç elde etme kararlılığını gösterdi. Heyet, Diyarbakır halkına yönelik birlik, beraberlik ve değişim mesajları vererek, yerel seçimlerde büyük başarılara imza atma hedefini paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.