ÇINARLISPOR’DAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

SPOR Haber Girişi : 07 Kasım 2023 19:44
ÇINARLISPOR’DAN GÜZEL BAŞLANGIÇ
Gaziantep’in Köklü takımlarından 1938 Çınarlıspor sezonun ilk haftasında karşılaştığı güçlü rakibi Şehitkamil Karşıyakaspor karşısında 2-1 galip gelmeyi bildi.


Seyrantepe Stadında büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada iki takımda ligin ilk maçında galip gelebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Karşılaşmanın sonunda ise 1938 Çınarlıspor rakibi Şehitkamil Karşıyakaspor’u zorda olsa 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle girdi.

Karşılaşma sonrası Çınarlıspor Teknik Sorumlusu Furkan Şemen yaptığı açıklamada, 2023-2024 sezonuna galibiyet ile başlamak bizim için çok önemliydi. Bütün hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapmıştık. Takım olarak maçın öneminin ve ciddiyetinin farkındaydık. Nihayetinde maçın başından sonuna kadar baskılı oyunumuz ile saha içerisinde istediğimiz gibi centilmence mücadele ederek galip gelmeyi başardık. Teknik adamlık kariyerimin ilk maçından galibiyet ile ayrılmak benim için ayrı bir heyecan ve duyguydu. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ederim. Rakibimize bir sonraki haftalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.