EBS'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 14:16
EBS'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet GÖK yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Asra yemin olsun ki insanlar hüsrandadır, yalnızca iman eden ve salih  amel işleyenler müstesna. Onlar ki Hakkı ve sabrı tavsiye ederler. Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi, hakkı ve sabrı tavsiye edenlerin üzerine olsun.

Çok kıymetli basın mensupları, değerli dava arkadaşlarım;  genel merkezimizin, Kızılay’ın kan stoklarındaki sıkıntıyı duyar duymaz başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasını gerçekleştirmek üzere Memur-Sen’imizin bütün hizmet kollarıyla beraber bu gün buradayız. Ben burada bulunan bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin ne zaman bize ihtiyacı olduysa biz elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman sakınmadık, geri durmadık. “Kim var” diye sorulduğu zamansa, sağımıza solumuza bakmadan “Biz varız” dedik ve meydan yerine kendimizi attık.

Bu sendika her zaman üzerine düşeni yaptığı gibi bu gün Kızılay’ın kan stoklarının bittiğini duyunca “Kızılay’ın kan stoklarının bitmiş olması bizim kanımıza dokunur.” dedik, “İyilik bizim kanımızda var.” dedik ve çıktık geldik. İnşallah burada kanımızı vererek vatanımıza hizmet etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşayacağız. Bu gün  buraya gelip kan bağışında bize destek veren herkese, bizi bu kampanyada yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına tekraren teşekkür ediyorum. Rabbim yapacağımız kan bağışını kabul etsin diyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.