Erdal Güneş Depremi! İstifa mı etti?

SPOR Haber Girişi : 19 Temmuz 2023 12:21
Erdal Güneş Depremi! İstifa mı etti?
Hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Teknik sorumlu Erdal Güneş'in görevden istifa edeceği iddia edildi.

Gaziantep FK'da şok gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Erol Bulut'un görevi bırakmasının ardından takımın başında maçlara çıkan ve yeni sezon öncesi ise yeni teknik direktörü olarak 2 yıllık sözleşme imzalanan Erdal Güneş'in görevi bırakacağı iddiası şok etkisi yarattı.


TRANSFERDEKİ SESSİZLİK HUZURSUZLUK YARATTI !

 

Erdal Güneş'in ligin başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen yönetimin henüz transfer yapmamasında şikayetçi. İddialar göre Başkan Memik Yılmaz'ın teknik direktör Erdal Güneş'ten habersiz transfer çalışmalarını sportif direktör Adnan Erkan ile birlikte kendisinden gizli yürütmesi genç teknik adamı istifa noktasına getirdiği öğrenildi.

Başkan Memik Yılmaz ve sportif Direktör Adnan Erkan'ın teknik direktör Erdal Güneş'ten habersiz transfer görüşmelerini sürdürmesi bardağı taşıran son damla oldu. Transferde sınıfta kalan Gaziantep Futbol Kulübü'nde genç teknik adam Erdal Güneş'in her an görevi bırakabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.