FATMA ŞAHİN'İN USTA DÖNEMİ BAŞLIYOR

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ocak 2024 12:21
FATMA ŞAHİN'İN USTA DÖNEMİ BAŞLIYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinde 3. kez aday olarak gösterildi. Şahin, hayata geçirdiği projelerle bölge halkı tarafından büyük destek alıyor.

 

Sosyal medyada, televizyon ekranlarında ve siyaset arenasında yerel seçim heyecanı hakim.Partiler çalışmalarını sürdürürken, AK Parti'de ise hazırlıklar tamamlandı.Gaziantep için isim değişmedi.Bu kapsamda merakla beklenen il ve ilçelerin adayları açıklanmaya başladı.

 

Merakla beklenen illerden biri de Gaziantep oldu. AK Parti Genel Merkezi’nin kararıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi için bir değişiklik yapılmadı.Mevcut Başkan Fatma Şahin ile birlikte yola devam etme kararı alındı.

 

Fatma Şahin bir kez daha aday

 

10 yıldır büyükşehri yöneten Şahin, 3. dönem için yeniden aday gösterildi.Fatma Şahin, Gaziantepliler için hayata geçirdiği projelerle örnek belediyecilik anlayışına sahip bir başkan olarak ön plana çıkıyor.

 

İŞTE FATMA ŞAHİN'İN GAZİANTEP'E GETİRDİĞİ HİZMETLER

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü iki dönemde Düzbağ İçme Suyu Projesi, Gaziray, Kuzey Şehir Projesi, Alleben Vadi Parkı Engellilere,öğrencilere,gençlere,ev kadınlarına ve kent sakinleri için de ulaşım hizmetleri sunmaya devam ediyor.Önemli projelere imza atan Fatma Şahin, üçüncü kez aday gösterildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.