GAZİANTEP FK'YA SURİYELİ FORVET!

SPOR Haber Girişi : 21 Haziran 2023 12:50
GAZİANTEP FK'YA SURİYELİ FORVET!
Transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gelen bilgilere göre Gaziantep Futbol Kulübü'nün Suriyeli forvete ilgisi olduğu iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nde bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetim maliyeti düşük ve kulübün işine yarayacak oyuncu arayışını sürdürürken ortaya şok bir iddia atıldı. Yeni sezon için forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Gaziantep FK'nın Suriyeli forvet Omar Jehad Al-Somah'la ilgilendiği iddia edildi. Bu sezon Al-Arabi SC ile 20 maçta 19 gol 5 asistlik katkı sağlayan 1,92'lik forvetin Gaziantep Futbol Kulübü'ne gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. Suriyeli forvetin sözleşmesi ise 30 Haz 2024 tarihinde bitiyor. 1,92'lik forvetin piyasa değeri ise 1.30 milyon. 

 


GAZİANTEP FK'LI YÖNETİCİDEN CEVAP GELDİ " GÜNDEMDE YOK"

 


Gaziantep'in sevilen sanatçılarından aynı zamanda Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerinden Orhan Uslu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: " Gaziantep FK'nın gündeminde böyle bir oyuncu yoktur." dedi.

 


Omar Jehad Al-Somah Kimdir?

 


23 Mar 1989'da Suriye'nin Deir ez-Zor bölgesinde dünyaya gelen 1.92'lik forvet futbola Al-Fotuwa SC altyapısında başladı ve kariyerinde Qadsia SC,  Al-Ahli, Al-Arabi SC, Al-Arabi SC takımlarında oynadı.