Gaziantep Kulübü 25 Aralık Özel Ödülü ve Anma Töreni

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Aralık 2020 15:49
Gaziantep Kulübü 25 Aralık Özel Ödülü ve Anma Töreni
Gaziantep Kulübü Başkanı Sibel Gürsel, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Gaziantep Kulübü 25 Aralık Özel Ödülü Sağlık Çalışanlarının…


Gaziantep Kulübü Başkanı Sibel Gürsel, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;


“Gaziantep, vatan toprağı ve şerefi uğruna, kısıtlı imkânlarına rağmen verdiği zorlu bir mücadelenin sonucunda, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamış ve muhteşem bir direnişin sembolü olmuştur. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu sırasında yaşananlar, bu milletin vatanı için gösterdiği azmin en güzel örneğini teşkil etmektedir. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutluyor, 25 Aralık Kurtuluş Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.


Gaziantep Kulübü’nün geleneksel ve anlamlı programlarından birisi olan ve her yıl 25 Aralık’ta düzenlenen Anma Töreninde sahibini bulan “Gaziantep Hizmet Ödülü”, içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle “25 Aralık Özel Ödülü” olarak, bu sürecin en önde mücadele edenlerinden hekimlerimizi temsilen Türk Tabipleri Birliği Gaziantep-Kilis Tabip Odası’na, diğer sağlık çalışanlarımızı temsilen de Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şubesine takdim edilecektir. 25 Aralık saat 20.00 de internet üzerinden Zoom programı ile gerçekleştirilecek Anma Toplantısı ve Ödül Töreninde, Prof.Dr Atilla Engin ve Bekir Sıtkı Severoğlu, “Bilinen tarih boyunca Gaziantep Coğrafyasının önemi ve 25 Aralık” konulu bir söyleşi sunacaktır. Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Sayın Ayşegül Ateş Tarla ve Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Sayın Rabia Sohbet’in de birer konuşma yapacağı tören, derneğin Facebook hesabından da canlı yayınlanacaktır. Gazikent’in tüm bireylerini toplantımızda aramızda görmekten mutluluk duyarız.”


Av. SİBEL GÜRSEL

Gaziantep Kulübü Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.