GAZİANTEP TARIM KREDİ MARKETİNDE BAYRAM İNDİRİMİ!

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2023 11:05
GAZİANTEP TARIM KREDİ MARKETİNDE BAYRAM İNDİRİMİ!
Ramazan Bayramı öncesinde Tarım Kredi marketlerde son indirim dönemine girildi. Market rafları yeniden dolduruldu.

Vatandaşların yoğun ilgisi kasalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Gaziantep'te TK market önlerinde oluşan uzun kuyrukların sırrı o indirimli katalog listelendi.

 

 

TK market'te 23 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli gıda ve temizlik ürünlerindeki indirim devam ediyor. Bütçeye ek destek kapsamında sunulan ürünlere her evin temel gıda ürünü olan sıvı yağda eklendi. 5 litre ayçiçek yağı TK markette ilk kez 105 TL'ye satışa sunuldu.

 

 

Ayçiçek yağı bu yıl %100'ün üzerinde artış yaşadı. Bir anda fiyatları yüksek bir seviyeye ulaşan ürün şu anda güncel olarak 180 TL ile 200 TL arasında değişen rakamlarda satışa sunuluyor. TK market bayrama özel indirim kapsamında 5 kiloluk ayçiçek yağını 105 TL'ye satışa çıkardığını duyurdu. Bununla birlikte çikolata, un, makarna, şeker, kahve gibi demirbaş gıda ürünlerinde de indirim tüm hızıyla devam ediyor.

 

 


HİJYEN ÜRÜNLERİ DE İNDİRİME GİRDİ!

 


Bayram döneminde sunulan indirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin en yakındaki TK markete giderek 23 Nisan tarihine kadar alışverişini tamamlaması gerekiyor. İndirimli gıda ürünlerinin yanı sıra hijyen ürünleri de ön plana çıkıyor. Bu kategoride bulaşık deterjanları, çamaşır matikleri, peçeteler, sıvı sabun ürünleri ve çamaşır suları da indirimli ürün kategorisi içerisinde dahil edildi.

 

 

KUMANYALAR UNUTULMADI!

 


Gıda ürünlerindeki indirim daha çok tüketicinin hedefine yönelik ihtiyaç doğrultusunda belirlendi. İndirimli gıda ürünleri kategorisinde çocukların seveceği lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler yer alıyordu. Son dönemlerde fiyata gittikçe artan peynir ve zeytin ürününe temas edecek özel bir indirime de başvuruldu.

 

 

Ramazana ayına özel kumanya paketi oluşturmak isteyenler için nohut, barbunya gibi kuru gıda ürünleri ile çay, şeker, tuz, un gibi ürünlerde de beklenmeyen fiyat indirimleri ile karşılaşılıyor. Tarım Kredi markette Nisan ayına özel indirimler 23 Nisan tarihinde son buluyor.