GAZİANTEP'TE SEÇİM TELAŞI!

SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 13:53
GAZİANTEP'TE SEÇİM TELAŞI!
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi partilerde seçim çalışmaları devam ediyor.


Türkiye seçim tarihindeki en önemli seçimlerden birisi olacak olan 14 Mayıs seçimleri  yaklaşırken partilerde ise hümmalı çalışmalar devam ediyor. 

 

 


AK PARTİ DOLU DİZGİN

 

 

 


Yıllardır AK Parti'nin kalesi olarak adlandırılan Gaziantep'te seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özenle üstünde durduğu şehirlerin başında gelen Gaziantep'te AK Parti heyeti durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Başta Milletvekili adayları olmak üzere Parti teşkilatı olarak işi sıkı tutan AK Parti Gaziantep Yönetimi esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ise hızla devam ediyor. 

 

 

 


AK PARTİ TÜM KOLTUKLARA ADAY

 

 

Geçtiğimiz Milletvekili seçimlerinde Gaziantep'ten 8 Milletvekili çıkaran Ak Parti bu seçimlerde ise bütün adaylarını meclise göndermenin planlarını yapıyor. Başta Gaziantep'ten 1. sıra Milletvekili adayı olan Abdulhamid Gül ve 2. sıra Millevekili adayı Eyüp Özkeçeci olmak üzere sahada çalışmalarına devam eden adaylar mecliste Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istiyorlar. 

 

 

CHP İŞİ SIKI TUTUYOR

 


Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere seçim çalışmalarına devam eden CHP, Gaziantep'ten ise yüksek oy bekliyor. Seçim çalışmalarına devam eden CHP Gaziantep'te sahaları boş bırakmıyor. Açtıkları seçim koordinasyon merkezi ve anons arabaları ile tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen CHP Gaziantep, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ise devam ediyor. 

 

 

 


CHP GAZİANTEP'TE KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARICAK?

 


Geçtiğimiz seçimlerde Gaziantep'ten sadece 2 Milletvekili çıkarmayı başaran CHP bu seçimlerde ise vekil sayısını artırmayı hedefliyorlar. Seçim çalışmalarına devam eden CHP Milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar. 

 

 


EKREM İMAMOĞLU MİTİNGİ CHP'YE OY GETİRİR Mİ?

 

 

 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu  seçim öncesi şehir turlarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilecek olan Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep'te yaptığı miting yoğun ilgi gördü. İmamoğlu'nun Çarşamba günü Gaziantep Kalealtında gerçekleştirdiği mitinge yoğun katılım gösterilirken CHP'nin ise bu seçimlerde Gaziantep'te daha kuvvetli olduğu ileri sürüldü. 

 

 


İYİ PARTİ İDDİALI

 


Gaziantep'te seçim hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti seçim çalışmalarına hızla  devam ediyor. Geçtiğimiz seçimlerde Gaziantep'ten sadece bir milletvekili çıkarabilen İYİ Parti bu seçimlerde ise vekil sayısını artırmak için yoğun olarak çalışıyorlar. 

 

 

MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek olan ve Cumhur İttifakında çalışmalarına devam eden MHP Gaziantep'te ise milletvekili sayısını artırmayı planlıyor. Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdan MHP'de geçtiğimiz dönemde 2 vekili meclise gönderebilmişti. Bu seçimlerde ise hedefi yüksek tutan MHP Gaziantep'ten iyi bir oy oranıyla meclise gitmeyi hedefliyor.

 

 

ZAFER PARTİSİ VEKİL ÇIKARABİLİCEK Mİ?

 

 


26 Ağustos 2021 tarihinde Ümit Özdağ başkanlığında kurulan ve ilk kez seçimlere giricek olan Zafer Partisi'nin seçimlerde Gaziantep'ten meclise milletvekili gönderebilicek mi?

 

 

 

Özellikle mülteciler konusunda söyledikleri ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı ve Zafer Partisi Gaziantep 1. sıra Miletvekili adayı Ümit Özdağ başta olmak üzere seçim çalışmalarına devam eden Zafer Partisi meclise  milletvekili gönderebilmenin hesaplarını yapıyor. Ziyaretlerini sürdüren Zafer Partili adaylar seçimlerde hedeflerinin yüksek olduğunu belirttiler.