Gaziantep ve Galatasaray camiasının efsane ismi Talat Özkarslı vefat etti.

SPOR Haber Girişi : 10 Haziran 2020 14:16
 Gaziantep ve Galatasaray camiasının efsane ismi Talat Özkarslı vefat etti.
Gaziantep ve Türk Futbolunun yetiştirdiği büyük bir değer olan, şehrimizi en iyi şekilde temsil eden,Talat Özkarslı’yı uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlığından dolayı maalesef kaybetmiş bulunmaktayız

Bugün (10 Haziran 2020) Ahmet Şireci Cami'sinde kılınacak ikindi namazını müteakiben asri mezarlıkta toprağa verileceği açıklanan merhuma, Allah'tan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına sabır ve başsağlığı dilerizUzun süredir rahatsız olan ve tedavi gören, Gaziantep Futbolunun yetiştirdiği büyük bir değer olan Talat Özkarslı vefat etti.

Gaziantep'i ülkede en iyi şekilde temsil eden milli takımda yıllarca forma giyen ve Şehrükestü kulübünden önce Göztepe'ye sonra Galatasaray'a transfer olan Talat Özkarslı, daha sonra Gaziantepspor'a dönmüştü. 

Talat Özkarslı'nın cenazesinin bugün (10 Haziran 2020) Ahmet Şireci Cami'sinde kılınacak ikindi namazını müteakiben asri mezarlıkta toprağa verileceği açıklandı. Merhuma, Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.