GAZİANTEPGÜCÜ VE ARABAN BELEDİYESPOR’UN GRUPLARI BELLİ OLDU

SPOR Haber Girişi : 23 Ağustos 2022 13:08
GAZİANTEPGÜCÜ VE ARABAN BELEDİYESPOR’UN GRUPLARI BELLİ OLDU
BAL Liginde şehrimizi temsil edecek olan Gaziantepgücü ve Araban Belediyespor’un 7. Grupta yer alacağı öğrenildi.

 

BAL Ligi 7. Grupta Adana 4, Mersin 3, Hatay 3, Gaziantep 2, Kilis 1, Osmaniye 1 takımla temsil edecekler. Fikstür çekimi ise TFF Tarafından daha sonra açıklanacak.

 

///

MHK HAKEM GELİŞİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Ağustos Ayı Eğitim Semineri, Süper Lig Hakemleri, VAR kadrosu, FIFA Kadın Hakemleri ve TFF MHK Danışmanı Hugh Dallas'ın katılımıyla 18 Ağustos Perşembe günü TFF Riva Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

 

UEFA'da Hakem Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan eski FIFA hakemlerinden TFF'nin yeni MHK Danışmanı Hugh Dallas ve MHK Başkanvekili Murat Ilgaz, Ağustos ayı seminerinden sonra Hakem Gelişim Programları çerçevesinde MHK tarafından yapılan planlama dahilinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Hangikredi Ümraniyespor - Galatasaray A.Ş. müsabakasını izledi.

 

Bu çalışmalar kapsamında izlenen hakem:

 

19 Ağustos 2022 Cuma: Ali Şansalan (Hangikredi Ümraniyespor - Galatasaray A.Ş.)

 

///

ŞEHREKÜSTÜSPOR’DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

 

Birinci Amatör Liginin köklü takımlarından Şehreküstüspor, 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarına başladı.

 

Geçtiğimiz sezon ligi orta sıralarda tamamlayan sarı-kırmızılı takım, yeni sezonda hedefi doğrultusunda hazırlıklarına başladı. Teknik Sorumlu M. Fatih Soysal nezaretinde hafta sonu hazırlık maçı ile başlayan Şehreküstüspor, hafta içerisinde kros çalışmaları ve antrenmanlarla hafta sonunda ise hazırlık maçları ile lige hazırlanacak.

 

Goller: Furkan 3, Merdan (Şehreküstüspor) Mohammed Salah 2, El Jazeera, Abdulkerim

 

Rezzak (Alhattapspor)

 

///

ÖZ ÇALIŞKAN U12 FARKA GİTTİ: 8-5

 

Hazırlık maçında Öz Gaziantep U12 Takımı rakibi Öz Çalışkan U12 Takımını 8-5 mağlup ederek maçta farka gitti.

 

Hasan Doğan Tesislerinde oynanan karşılaşmada güzel bir oyun sergileyen izleyenleri futbola doyuran Öz Gaziantep U12 Takımı rakibi Öz Çalışkan U12 Takımı karşısında maçta yıldızlaşan Mustafa 6 gol atarken, Ömer ise 2 gol kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.