GAZİERLER TARAFTAR DERNEĞİNDEN AŞI OL ÇAĞRISI

SPOR Haber Girişi : 02 Ağustos 2021 19:14
GAZİERLER TARAFTAR DERNEĞİNDEN AŞI OL ÇAĞRISI
Çok yakında başlayacak olan süper lig heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Gazişehrimizin taraftarlarına da bir hareketlilik getirdi.

Son zamanlarda sıkça ismini duyduğumuz  Gazierler Taraftarlar Derneği başkanları ile yaptığımız konuşmada verdikleri mesajlarda Dernek Başkanı Şükrü Ceylan ve Ethem Özcan öncelikle tüm taraftarlarımızla takımımızla statta bütünleşmeyi özledik daha fazla ayrı kalmamak için tüm taraftarlarımıza çağrımızdır paso liglerimizi yenileyelim aşılarımızı olalım maskelerimizi takalım içerdeki ilk maçımız olan Beşiktaş maçında statta buluşalım diyoruz. Tüm taraftarımıza ayrıca çağrımızdır. Sson günlerdeki orman yangınları ile ilgili olarak gençlerimizi daha duyarlı dikkatli ve uyanık olmaya çağırıyoruz. Her ağacı bir insan bir can ve başka canların evi olarak görüyoruz ve milletimizi umutsuzluğa düşmemeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz. Yanan ormanlarımızın yerine dikecek hamt olsun fidanımız var fidan dikecek toprağımız var toprağımızı sulayacak suyumuz var bu uğurda verecek canımız akıtacak kanımız var…..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.