GESOB BAŞKANI KÜSBEOĞLU’NUN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2021 13:32
GESOB BAŞKANI KÜSBEOĞLU’NUN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Küsbeoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Küsbeoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal'in, Samsun'a çıkışı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkışı bağımsızlığımızın önemli bir dönüm noktası olmuş, tarih sahnesinde güçlü bir biçimde yerini almıştır.

 

19 Mayıs’ta atılan ilk adımla başlayan mücadele, kongrelerle daha da güçlenmiş 23 Nisan 1920’de, TBMM’nin açılmasıyla Milli Mücadele’nin ruhuyla aynı şevk ve heyecanla kalkınma modeline dönüşmüştür.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü gururla kutluyor, başta Mustafa kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.