GGC’DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

MEDYA Haber Girişi : 04 Ekim 2024 11:18
GGC’DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET
Başkanı Meral Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep’in ilk kadın Belediye Başkanı ve Bakanı Fatma Şahin’i makamında ziyarete ederek kent gündemine ilişkin fikir alış-verişinde bulundular.
GGC’DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

GGC Başkanlığına ilk kez bir kadının seçilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şahin, kendisine her zaman destek olan GGC Başkanı Meral Ay’a teşekkür etti. GGC Başkanı Meral Ay’da, Bakan başkanın tecrübelerinden yararlanacaklarını belirterek “Şehrimize ‘Kadın eli’ değdiğinde nasıl güzelleşti ise,  GGC’de  kadın başkanla vizyon projelere imza atacak” dedi.

 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Meral Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin 28. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan seçildiği için Başkan Meral Ay’ı ve yönetim kurulunu tebrik etti.

 

BAŞKAN AY: GÜÇLÜ TOPLUM, GÜÇLÜ YÖNETİM ANCAK   KADINLARLA OLUR

 

Başkan Ay’da, yeni dönemde birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını ifade ederek, “Bakan başkanımızın tecrübeleri ve rehberliğinde, gerek şehrimiz, gerekse meslektaşlarımız için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Şehrimize ‘Kadın eli’ değdiğinde nasıl güzelleşti ise, cemiyetimizde de kadın başkan etkisini göstereceğiz” dedi. 

 

GGC Yönetiminin kadın ağırlıklı olduğunu belirten Ay, kentin ve meslektaşlarının yararına her türlü projelerde yer alacaklarını,  vizyon projelerle kente ve meslektaşlarına yararlı olacaklarını belirterek “Gaziantep’e  ‘kadın eli’ değiyor. Kadın elinin değdiği her yer  ve ortam güzelleşir. Gaziantep’in ilk  kadın bakanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte Gaziantep yararına çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hepimizin ortak amacı Gaziantep’in daha yaşanılabilir bir kent olması. Gelecek nesillere huzurlu ve mutlu bir  kent bırakmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Güçlü toplum, güçlü yönetim ancak kadınlarla olur” dedi.

 

BAŞKAN ŞAHİN: KADIN YÖNETİCİLERİN ARTMASI, KENT GELİŞİMİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de, GGC tarihinde ilk kez bir kadın başkanın seçilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Başkan Meral Ay ve yönetim kurulunu tebrik etti.  Kentteki yönetim kadrolarındaki  kadın sayısının artmasının kent gelişimi açısında önemli olduğun vurgulayan başkan Şahin ”Kadın yaşamın her alanında önemli rol üstlenir. Verilen görevleri  layıkıyla yapmaya çalışır “dedi. Gazetecilerin zor koşullarda görev yaptığını, yöneticilerle vatandaş arasında köprü olduğunu belirten Başkan Şahin “ Vatandaşla aramızda köprü olan siz  gazetecileri özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bana  iyi ve kötü günümde hep  destek oldunuz. Bende elimden geldiği kadar basına destek oldum ve olmaya çalışıyorum.  Burada hepimiz Gaziantep için çalışıyoruz. Bundan böyle çok  daha güzel işler yapacağımızın inancındayım. “ diye konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.