HIRVAT PETKOVİÇ ALGSPOR’DA

SPOR Haber Girişi : 16 Ağustos 2022 11:01
HIRVAT PETKOVİÇ ALGSPOR’DA
Temsilcimiz ALGSPOR, Hırvatistan milli takımın başarılı oyuncusu Jovana Petroviç ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Milli futbolcu 2022/2023 sezonunda sarı-gri forma için ter dökecek.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖRLERE MADDİ YARDIM

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Meclisi’nin Ağustos Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci Birleşiminde Gaziantep’te faaliyet gösteren Amatör Kulüplere 10 Bin TL Yardım yapılacağının müjdesi verildi.

 

Eğitime verilen nakdi desteğe ‘Spor Dostu Gaziantep’ anlayışıyla Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ne bağlı eski lisedeki 100 spor kulübü de eklendi. Bu kapsamda her bir spor kulübü için 10 bin Türk lirası, toplamda ise 1 milyon lira nakdi yardım yapılmasına ilişkin madde, oy birliği ile karara bağlanarak ilgili komisyona sevk edildi.

 

Amatör sporu desteklemek adına her yıl düzenli olarak nakdi ve ayni yardımlarının olduğunu ifade eden Toprak, “Geçen yıllarda malzeme desteğimiz olmuştu. Bu yıl ise malzeme desteğinin yanı sıra her bir spor kulübü için 10 bin lira nakdi yardım yapıyoruz” dedi.

 

 

ALGSPOR 18 AĞUSTOS’TA OYNUYOR

 

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu ALG Spor, Şampiyonlar Yolunda ilk müsabakasını 11. Grup'ta Norveç ekibi Brann ile eşleşti.

 

Temsilcimizin 18 Ağustos'ta Brann'ı mağlup etmesi durumunda sonraki rakibi 21 Ağustos'ta Sırbistan'dan Spartak Subotica olacak. Müsabakalar grupta yer alan takımlardan birinin ev sahipliğinde düzenlenecek ve yeri daha sonra açıklanacak.

 

 

HAZIRLIKLAR RİVA TESİSLERİNDE

 

UEFA Şampiyonlar Ligi hazırlıkları öncesi Gaziantep’te son antrenmanını Şehitkamil M. Hayri Özkeçeci Spor kompleksinde tamamladıktan sonra TFF Riva tesislerinde hazırlıklarına devam ediyor.

 

 

ŞEHREKÜSTÜSPOR U12 GOL OLDU YAĞDI: 6-1

 

Yaz Ligi Minikler Futbol Şenliğinde ilk maçına çıkan Şehreküstüspor U12 takımı, Nizipspor U12 takımı karşısında sahadan 6-1 galibiyetle ayrılarak adeta gol oldu yağdı.

 

 

M.Hayri Özkeçeci Stadında oynanan karşılaşmada Şehreküstüspor U12 Takımı maçın başından sonuna kadar üstün futbol oynayarak rakibi Nizipspor karşısında 6-1 galip gelmeyi başardı. Karşılaşmada Şehreküstüspor’un yıldız olma yolunda yetenekli futbolcusu Davut Korkmaz attığı gol ve asistleri ile göz doldurarak maçın yıldızı oldu.

 

Goller: Baran 2, Salih 2, Mehmet, Davut (Şehreküstüspor U12)

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.