HÜDA PAR 3.OLAĞAN İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

SİYASET Haber Girişi : 11 Ağustos 2020 14:04
HÜDA PAR 3.OLAĞAN İLÇE KONGRELERİ YAPILDI
Covid- 19 salgın hastalığı nedeniyle ertelenen ilçe kongreleri 8-9 Ağustos 2020 tarihinde Parti ilçe binalarında sınırlı sayıda üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Şehitkâmil İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

Covid-19 salgın hastalık nedeniyle HÜDA PAR Şehitkâmil ilçe Başkanlık Binasında yapılan Kongre’ye sadece üyeler katılım gösterdi. Tek liste girilen seçimde delegelerin oyları ile Ekrem KAPLAN Şehitkâmil İlçe Başkanlığına seçilmiştir. Kongre’ye katılım gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer yapmış olduğu konuşmada, “2018 Haziran ayından itibaren İlçe Başkanlık görevini sürdüren Mehmet Nuri KAYA ve yönetimine yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ve yeni seçilen Ekrem KAPLAN ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.”  Yapılan Kongre’de Covid-19 hastalığından dolayı sosyal mesafe kurallarına ve maske takılmasına dikkat edildi.

Yeni seçilen Ekrem KAPLAN teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Kongre, Seçim Kurulu tarafından açıklanan sonuçlar ile sona erdi.

Şahinbey İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

Covid-19 salgın hastalık nedeniyle HÜDA PAR  Şahinbey ilçe Başkanlık Binasında yapılan Kongre’ye üyeler katılım gösterdi. Tek liste girilen seçimde delegelerin oyları ile Mustafa KAYA Şahinbey İlçe Başkanlığına seçilmiştir. Kongre’ye katılım gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer yapmış olduğu konuşmada, “2018 Haziran ayından itibaren İlçe Başkanlık görevini sürdüren Bilal ARSLAN ve yönetimine yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ve yeni seçilen Mustafa KAYA ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.”  Yapılan Kongre’de Covid-19 hastalığından dolayı sosyal mesafe kurallarına ve maske takılmasına dikkat edildi.

Yeni seçilen Mustafa KAYA teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Kongre, Seçim Kurulu tarafından açıklanan sonuçlar ile sona erdi.

Nizip İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

Covid-19 salgın hastalık nedeniyle HÜDA PAR  Nizip ilçe Başkanlık Binasında yapılan Kongre’ye üyeler katılım gösterdi. Tek liste girilen seçimde delegelerin oyları ile Yunus TAŞ ilçe Başkanlık görevine seçildi. Kongre’ye katılım gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer yapmış olduğu konuşmada, ““2018 Haziran ayından itibaren vekâleten İlçe Başkanlık görevini sürdüren Yunus TAŞ’ın, yeni Kongre’de ilçe Başkanlığına seçilmesinde dolayı kendisini ve teşkilatını tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.” Dedi.  Yapılan Kongre’de Covid-19 hastalığından dolayı sosyal mesafe kurallarına ve maske takılmasına dikkat edildi.

Yeni seçilen Yunus TAŞ teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Kongre, Seçim Kurulu tarafından açıklanan sonuçlar ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.